Grimbsby 2016 film

La început de primăvară, chiar pe 1 Martie 2016, Intercomfilm, a organizat vizionarea în avampremieră a comeidiei Grimsby. Filmul este savuros și îl are pe Sacha Baron Cohen ca actor principal dar și scriitorul din spatele poveștii.

Pe Sacha Baron Cohen îl cunoaștem din filme ca The Dictator, Borat sau din rolul său celebru ca Ali G. Actorul de comedie are la activ multe filme realizate, unele mai bune, altele mai slabe însă actorul știe să își joace rolurile foarte bine iar filmul Grimbsy nu este exclus.

În filmul Grimsby, actorul pricipal Sacha Baron Cohen, joacă rolul lui Nobby, fratele unui agent MI6, dispărut de foarte mult timp. Nobby este un barbat britanic, șomer, tată a 9 copii și suporter infocat al fotbalului dar și a femeilor supraponderale. Distribuția filmului este completată de actori sau actrițe ca Rebel Wilson, Penélope Cruz, Mark Strong sau chiar soția din viața de zi cu zi a lui Sacha Baron Cohen, Isla Fisher

Rebel Wilson joacă rolul soției lui Nobby, o tânără cu ceva kilograme în plus dar simpatică și comică exact așa cum este Rebel Wilson în fiecare film în care joacă.
Penélope Cruz este prezentă în rolul Rhondei George, o doamnă ce conduce o organizație internaționale de sănătate.
Sebastian sau fratele din film al lui Nobby este jucat de actorul Mark Stron, un actor prezent Kingsman.

Nooby și fratele său Sebastian timp de 28 de ani, au trăit despărțiți datorită faptului că doar unul dintre cei doi frați au fost adoptați de o familie, această decizie ducând la despărțirea celor doi frați. În toată această perioadă deși are o familie numeroasă (9 copii) Nobby se încăpățânează să nu modifice nimic din camera fratelui său Sebastian și ține chiar o predică ori de câte ori copii îl întreabă de ce nu pot să folosească camera.

La o distanță de 28 de ani, cei doi frați se revăd și desi sunt total diferiți, unul agent secret MI6, iar altul doar un sporter al fotbalului și tată a 9 copii, cei doi colaborează pentru a opri planurile lui Rhonda George, aceasta dorea să micșoreze numărul de locuitori ai planetei prin intermediul unui virus.

La finala Cupei Modiale la care Anglia este prezentă, cei doi frați sunt prezenți pentru a identifica un virus cu care Rhonda George, dorea să îmbolnăvească participanții la meci iar apoi aceștia să împrăștie virusul către tările din care au sosit pentru meciul de fotbal.

Grimsby, este o comedie cu exagerări în stilul deja cunoscut al filmelor în care Sacha Baron Cohen apare.

Este important de știut că filmul Grimsby, nu este filmul la care o să mergeți cu copii pentru că filmul are un raiting de 18+.

Producția merită nota 8, pentru că are momente în care glumele sau momentele sunt extrem de exagerate dar  se completează din plin cu hazul caracteristic al personajului principal.

Grimsby este disponibil pentru vizionare începând cu data de 4 martie 2016 în cinematografe.

O altă opinie despre film găsiți și la Emil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here