Cover Yabee Let me down 2017

Yabee, este cel mai nou artist BlackJackRecords, aceasta a luat primul contact cu muzica încă de la vârsta de 3-4 ani atunci când a observat o bună prietenă într-o poză cu grupul vocal Amadeus. După acest moment, solista a ales să facă și ea parte din grupul vocal.

Încă de mică, Yabee a avut o mare pasiune pentru muzica, aceasta a făcut parte din corul unei biserci ortodoxe a luat lecții de pian și canto clasic.

De la doar un hobby la gândul de a debuta ca solist vocal în industria muzicală a fost doar un pas. Yabee a început să își construiască cariera prin colaborări cu diverse persoane din industrie urmând ca în momentul de față aceasta să colaboreze cu cei de la BlackJackRecords, pentru un proiect muzical intern cât și internațional.

Cel mai nou single, “Let me down”, este o producție BlackJackRecords, melodie la care au luat parte Tulea Danut, Nicolae (Pink Elephant), Peter Zaad, Lauta Vatajanu, Cosmin (Mr.Sax).

Yabee se bucură de această piesa după ce inițial aceasta era realizată ca demo pentru un alt artist internațional. Vocea și viber-ul pozitiv au determinat producătorii să o aleagă pe solistă ca vocalul single-ului “Let me down”

“Piesa “Let me down” o tot auzeam prin studio atunci când se lucra la ea, țin minte că la inceput a fost și varainta în limba română. Apoi mi-a spus Tulea că vrea sa mă audă și pe mine pe piesă, dupa ce am înregistrat vocile am fost convinși cu toții că eu sunt cea mai potrivită. Se lucrează de mult timp la piesă, de prin vara anului trecut. Și de-atunci, mereu când îi dau play îmi trasnmite o stare pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă bucur tare mult pentru că această piesă o să îmi poarte numele și țin să mulțumesc echipei BlackJack, dar și celor implicați pentru încrederea acordată. Multumiri speciale pentru punctul culminant al piesei lui Mr Sax :)” declară Yabee

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here