Yssa No more Lies

Yssa, solista cunoscută pentru piesa “Tu și eu”, care a depășit 4 milioane de vizualizări pe Youtube, revine cu un nou single și videoclip, “No more lies”, lansat sub egida Sprint Music. Piesa este compusă de Phelipe, iar regia videoclipului este semnată de Simion R. Ștefan, echipă cu care artista a mai colaborat și în trecut.

Videoclipul scoate în valoare o imagine mult mai sexy și mai feminină a Yssei, stilista Tara Holtea, reușind să îmbine ținutele într-un fel aparte, care scoate în evidența naturalețea cântăreței.

“Mi-a plăcut piesa “No more lies”, încă de la primele acorduri, iar când Phelipe a sugerat să o facem în limba Engleză, am mers pe mâna lui, având în vedere că tot el mi-a compus și piesa “Tu și eu”, care s-a dovedit un succes. Filmările videoclipului au durat 8 ore și sunt foarte mulțumită de rezultatul final, regizorul Simion R. Ștefan reușind să nu mă dezamăgească nici de această data”, a declarat artista.

Pentru Yssa, care este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Sfântul Sava, se anunță un an plin de lansări, echipa YLA Records, care se ocupă de cântăreață, pregătind deja încă trei single-uri pentru aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here