A bad moms christmas

Aţi râs alături de ele anul trecut, însă din 24 noiembrie Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathry Hahn se întorc pe marile ecrane în „Mame bune şi nebune 2”, pentru a duce distracţia la nivelul următor.

Comedia „Mame bune şi nebune 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societăţii, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.

Fiindcă ceva s-a întâmplat după lansarea filmului Mame bune şi nebune în vara anului 2016. S-a dezlănţuit o adevărată mişcare Mame bune şi nebune. S-a întâmplat ceva ce nu am putut determina cu exactitate. Producătorii filmului erau convinşi că au realizat un simplu film haios, dar au fost uimiţi sa vadă vânzările de 180 de milioane de dolari la nivel mondial. Mame din toate generaţiile au luat cu asalt sălile de cinema pentru a viziona Mame bune şi nebune şi pentru a se bucura de o seară în oraş alături de prietenele lor; libere de responsabilităţi şi pregătite de petrecere.

Producţia „Mame bune şi nebune 2” le readuce în rolurile principale pe Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathryn Hahn din 24 noiembrie în cinematografele din toată ţara. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here