Codin_Maticiuc_Ghinionistul3

Brunet, cu mustaţă şi lipsit de resurse financiare, aşa se prezintă Codin Maticiuc în interpretarea şoferului Mugurel din ,,Ghinionistul”, o comedie regizată de Iura Luncaşu, care de vineri, 8 decembrie are premiera pe marile ecrane din toată ţara.

De această dată, Codin Maticiuc schimbă registrul şi abordează un rol cu tente negative, pentru că intenţiile personajului său faţă de ,,Ghinionistul” Robert (Vlad Logigan) nu sunt cele mai bune. Atunci când Mugurel are şansa de a-şi ajuta semenii, preferă să se gândească exclusiv la câştigul personal, sarmale şi succesul echipei de fotbal FCSB.

Alături de Codin Maticiuc, ,,Ghinionistul” a pregătit roluri complet diferite de realitatea de zi cu zi şi pentru: Dorian Popa, Ruby, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru şi Virgil Ianţu.

Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, povestea comediei ,,Ghinionistul” este despre haz de necaz, despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur.

Scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători ai comediei fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi.

„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here