De ziua lui, What’s UP face cadou publicului sau un single special: “Ora 2”, primul episod din seria “Project Islanda”. Piesa “Ora 2” este parte din viitorul video-album al artistului, #PovesteaInimii, si este compusa de catre artist impreuna cu Shift si Lariss, iar de productia ei s-au ocupat What’s UP si Midiots Music Production. Videoclipul a fost filmat in Islanda, in regia lui Ionut Trandafir.

„Sunt foarte fericit ca a venit timpul sa lansam «Project Islanda», asa cum ne place noua sa spunem acestei serii de clipuri si piese ce urmeaza a fi pe rand incadrate in marea poveste a video-albumului, ce se va numi #PovesteaInimii. Sunt fericit ca sunt piese diferite in directii total opuse si ca nu sunt gandite dupa o retata anume. Ne-am lasat ghidati de stare si emotie pura, trairi si momente reale din viata mea si, cu siguranta, din a voastra. Am si mai multa emotie pentru ca ma intorc acolo de unde am plecat, adica la vechiul meu canal de YouTube, ceva ce imi doream de foarte multe vreme si ma bucur ca am sustinerea totala a echipei mele. Sper ca tot acest proiect sa va inspire si sa va bucure, dar pana atunci va las sa ascultati #ORA2. Enjoy!”, declara artistul.

What’s UP, unul dintre cei mai difuzati artisti, a lansat hituri precum “La tine”, “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Alina Eremia, Shift, Dorian Popa si altii. Anul acesta, What’s UP pregateste feat-uri surpriza cu unii dintre cei mai iubiti artisti la ora actuala, dar si proiecte noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here