Andrei Banuta As putea

Tanar, carismatic si ambitios, Andrei Banuta este pregatit sa demonstreze ca are atributele necesare pentru a-si gasi locul in muzica romaneasca. Artistul lanseaza primul single din cariera – As putea.

„Sunt un pusti, dintr-un orasel mic de la malul marii. Inca de la 5 ani, mi-am descoperit vocatia, am inceput sa studiez muzica, din ce in ce mai mult, pentru ca astazi, adolescentul de 19 ani care am devenit, intre timp, sa poata sa-si implineasca visul!<As Putea> vine ca primul meu semnal catre public, catre voi, cei care imi veti asculta si aprecia munca!” – declara Andrei Banuta.

Piesa a fost compusa in studioul Famous Production, de catre Sandor Biro, iar videoclipul a fost regizat de catre Alex Ceausu si filmat la malul Marii Negre, la inceputul acestui an.

„Am incercat sa gasesc o piesa in care sa ma regasesc si ca mesajul ei sa reprezinte o situatie pe care am trait-o! Sub indrumarea domnului Alexandru Mihai si a lui Sandor Biro, am reusit sa aduc astazi in fata voastra, piesa <As putea>, o piesa creata si interpretata sincer!”, adauga Andrei.

Pasionat de muzica de la o varsta frageda, cand in loc sa se uite la desene animate, urmarea doar posturile muzicale, Andrei Banuta a participat ulterior la multe festivaluri si concursuri, precum Sanremo sau, mai recent, Vocea Romaniei. La 14 ani, a avut primul turneu, in Turcia, iar dupa Vocea, l-a intalnit pe Alexandru Mihai, tatal Andrei, care i-a devenit mentor si manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here