Atunci cand vine vara, primele noastre ganduri zboara catre distractie si cum orice petrecere incepe cu muzica buna, Osmia si Christina Novelli se pare ca au gasit reteta perfecta, “Be Without You”.

 

Cosmin Sturza, mai cunoscut sub numele de scena, Osmia este un artist EDM roman, cantaret de muzica trance, DJ, remixer, producator de discuri si fondator al labelului WAW Recordings.

 

In 2015, Osmia a lansat albumul „Beyond the Limits”, primul sau material discografic, care a devenit cel mai bine vandut album de muzica trance.

 

Aflandu-se in Romania pentru prima data, in cadrul unui eveniment trance de amploare, Armada Night, organizat la Arenele Romane, frumoasa si talentata artista din Marea Britanie, Christina Novelli s-a declarat foarte incantata de primirea calduroasa de care a avut parte de la publicul indragostit de acest gen muzical si nu numai.

 

Osmia, cunoscand-o pe Novelli in urma colaborarii cu mari artisti ca Gareth Emery, Dash Berlin si Armin van Buuren, a ramas profund remarcat de abilitatile ei muzicale, fapt ce l-a facut sa ia decizia de a realiza o super piesa impreuna.

 

Single-ul “Be Without You”, prin care artistii vor sa transmita bucurie, incredere, relaxare si multe alte sentimente frumoase, se bucura deja de peste 2 milioane de accesari pe soundcloud si in curand cei doi ne vor incanta atat cu varianta acustica a piesei, cat si cu un videoclip, ce se anunta a fi unul promitator.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here