Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.

”Este un proiect care va evolua într-o altă directie decât cea de până acum. Elena a fost alături de noi 10 ani frumoși, în care am crescut împreună și, cel mai important, ne-am fost alături. Nu vorbim despre o despărțire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga și proiectele de viitor ale Elenei Ionescu., explică Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Noua solista este Barbara Isasi, o tânără talentată în vârstă de 27 de ani care a participat în anul 2013 la celebrul show tv ”Vocea Spaniei”. „Dorim să ne dezvoltăm cât mai mult internațional. Prietena cea mai bună a noii noastre colege este româncă, iar de aici până la a o cunoaște pe Barbara a mai fost doar un pas. A dat o audiție, a fost în România la noi la studio și am decis toți că ea este alegerea noastră pentru mai departe.”, declară Omar Secada, unul dintre membrii trupei Mandinga. „Am luat această decizie pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult! Sunt fericită și încântată că mă aflu aici, unde am posibilitatea să lucrez cu o echipă minunată. De abia aștept să avem primul show, să simt energia scenei și a publicului”, declară Barbara Isasi.Mandinga noua formula

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here