Jorge revine cu o nouă surpriză pentru fanii săi, o nouă piesă de dragoste. Single-ul se intitulează „Alchimie” și spune o poveste în care EA este cea care completează lumea lui, lumea cunoscutului artist.

„Într-o relație nu este vorba doar despre chimie, ci și despre acea alchimie, în care pasiunea și flacăra aprinsă se transformă în iubire, într-o iubire adevărată”, spune Jorge.

Filmările pentru videoclipul piesei Alchimie au fost realizate la Madrid (Spania) și au reprezentat o adevărată provocare pentru întreaga echipă.

„Totul a fost foarte greu de realizat, pentru că am filmat de dimineață până seara, cu spatele. Cumva toată lumea merge în sensul opus mie, contra mea, numai eu merg cu spatele. Ideea clipului este că EA îmi completează lumea mea, eu am la un moment dat un glob pământesc în mână, din care îmi lipsește o bucată. La final, ea vine și completează ceea se semnifică lumea mea”, mai spune Jorge.

George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept JORGE, a lansat de-a lungul vremii piese alături de CRBL, Pavel Stratan, Andreea Bănică și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here