Lansarea romanului de ficțiune „Spitalul de suflete” al Dianei Farca, are loc sâmbătă, 29 septembrie, ora 17:00, la „Jolie Bistro”. Evenimentul cuprinde un minirecital la chitară, cu instrumentistul Sorin Bădin și o sesiune de autografe.

Vor vorbi Diana Farca și prefațatorul, Prof. Univ. Dr. Sorin Ciutacu, iar fotograful George Bufan va imortaliza cele mai frumoase momente. Intrarea e liberă, dar vă rugăm să rezervați numărul de locuri dorit, la tel. 0723.231.995.

Cartea reprezintă o confirmare a talentului literar al autoarei. Prefața romanului a fost realizată de Prof. Univ. Dr. Sorin Ciutacu, iar ilustrațiile au fost realizate de graficiana Claudia Feti.

Diana e absolventă a Facultătii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest, cu un masterat în dreptul afacerilor. A câștigat numeroase concursuri sau olimpiade locale, județene, regionale și, concomitent cu studiile, a lucrat ca manechin, scouter de modele, redactor-șef, jurist etc.

A debutat ca scriitor în 2015, prin romanul „La limită”, vândut în câteva mii de exemplare, în România și Republica Moldova. De atunci, a avut numeroase colaborări pe segmentul cultural, ca redactor al revistelor „Stylished”, „Literatura de azi” etc. Găsiți detalii pe www.stylishedbooks.ro/diana-farca-carti .

Romanul poate fi achiziționat online, pe www.stylishedbooks.ro/spitalul-de-suflete sau în librăriile „Cărturești” din toată țara. Adresa locației e Str. Eugeniu de Savoya 8, Timișoara. Vă așteptăm la eveniment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here