Pe numele său real Silviu Dumitrașcu, Silver este un tânăr compozitor din București, care până acum a lucrat la numeroase proiecte muzicale, unele dintre ele ajungând chiar pe primele locuri în topurile românești. Dar visul său nu s-a oprit aici și, din pasiune pentru muzică, acesta și-a dorit să fie mai aproape de public, simțind că are o voce interioară care vrea sa fie auzită, așa că își face debutul ca interpret prin single-ul “Timpu’”. 

Piesa este o frumoasă colaborare cu Andrei Vitan și vine la pachet cu un lyrics video pe măsură.

“Mereu mi-am dorit să cânt, dar ceva în mine m-a făcut să cred că nu o pot face! M-a atras mai mult producția muzicală și tot procesul de creație care mereu mi s-a părut un lucru aparte, special. Dar se pare ca este un vis care mă urmărește și odată cu el au venit și mulți oameni dragi care mă încurajează și mă susțin. Piesa este prima melodie pe care o pregătesc dintr-un proiect din suflet, pentru suflete. O colaborare fresh cu Andrei Vitan în care vorbim cu timpul și povestim despre etapele vieții de când ne naștem și până când… îmbătrânim. Sper să vă placă și să vă facă să apreciați mai mult timpul!”, a spus Silver.

Artistul nu se va opri aici și ne promite că are multe de spus, muzica fiind pentru el cea mai bună cale de exprimare a gândurilor și a sentimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here