Laurette lanseaza cea de-a treia piesa din proiectul sau, African Queen. Frumoasa mulatra s-a reinventat pe timpul pandemiei si a revenit in muzica cu piesa „African Queen”, ce poarta numele proiectului muzical, alaturi de rapperul african stabilit in Londra, KC Pozzy.

Artista aduce in atentia publicului un nou videoclip incendiar, asa cum ne-a obisnuit, alaturi de trupa sa de dansatori, un clip plin de senzualitate si pasiune, dar si erotism. Piesa se numeste „UJE, UJE”, in limba swahili, limba oficiala a Tanzaniei, insemnand „Vino, vino”, si este o piesa de dragoste.

„Sunt foarte multumita de rezultatul final, am imbinat clipul si piesa intr-un mod inedit, astfel reusind sa fac un pas important, acela de a semna cu casa de productie Sprint Media. Ii multumesc managerului meu, Marius China, pentru increderea si suportul acordate, care, pentru mine, ca artist, inseamna foarte mult si imi da curaj sa merg mai departe cu aceasta pasiune. Cred ca muzica este cel mai frumos lucru si facuta cu dragoste, pasiune, consecventa si ambitie, poate ajunge la inimile tuturor, fiind singurul lucru care uneste oamenii.
In prezent, lucrez si la alte proiecte noi si frumoase si, mai mult decat atat, voi avea o colaborare cu un artist la care nimeni nu se asteapta. Un artist celebru, frumos si foarte iubit de lume. Va fi o surpriza de proportii . Pana atunci, va las sa urmariti noul meu videoclip.” – Laurette

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here