Sean Norvis a lansat un nou mix într-o gradină unică în România, o locație superbă, situată în Banpotoc, jud. Hunedoara. Nu este într-o curte regală, ci într-un sat din România. Amenajarea acestor grădini de basm a început în anul 2003. Proprietarul, Giovanni Salvatelli, susține că acest loc l-a atras de la prima vizită, deoarece are un spirit pozitiv. Grădina poartă numele nepoatei sale, Zoe, dar ar putea reprezenta prototipul femeii ideale, deoarece în grădină găsești echilibru.

Sean Norvis a profitat de farmecul acestui loc și a realizat un nou mix intitulat „Wonderland Experience” vol. 1, CD 1,  mixând doar piese semnate la casa de discuri Norvis Music (https://seannorvis.com/labels). CD 2 este mixat de Geo Da Silva. Cele 2 mixuri vor fi disponibile în format digital din data de 30 septembrie 2022 și în curând și în format fizic pe eMag.

În premieră puteți să ascultați piesa Faydee & Costi „Luana”, un nou remix by Sean Norvis alături de DJ Lucian & Geo care va fi disponibilă în câteva săptămâni, la casa de discuri Cat Music și este ultima piesa din acest mix. Videoclipul acestui mix a fost realizat de echipa Timisoara Film Society.

Sean a mai lansat recent „Beautiful Love” (4U, Dogg Scar & Angel Sax Remix) alături de Seepryan & Justine Berg la casa de discuri Cat Music și un nou stil de muzică, mai exact #ElectroPopular, primele piese lansate pe acest stil fiind „Roxana Mag – Știu că mori de al meu drag” și „Simona Ruscu – Jumătatea mea” ambele lansate la casa de discuri Audiophile Music Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here