Artiștii noștri internaționali, Geo Da Silva și Sean Norvis își unesc forțele pentru single-ul mult așteptat, “Ștrengarul”, ieșit astăzi la GeoDaSilva Music/Norvis Music.

„Ștrengarul” combină melodia vocal originală plină de suflet a solistului italian Nicola Di Bari (Giramondo) cu textul tradus de Dan Spătaru, dar cântat de dată această chiar de Geo Da Silva, pe acorduri euforice de pian și energie molipsitoare pe beat-ul și bass-ul ringului de dans în stil 2022.

Geo Da Silva a început să lucreze la această piesă, fiind îndemnat de către prietenul lui, Petre Nicoară, cu patru ani în urmă și după aceea a înregistrat vocile în studioul DSPro Timișoara, sub atenta coordonare și răbdare a inginerului de sunet Lukinich Attila, prieten de baza al proiectului.

Instrumentalul a fost gândit de Geo Da Silva după acordurile originale, dar schimbate într-o ritmică nouă și modernă, cu ajutorul nepotului său, Lorea Beniamin. Conceptul de sound-uri, mixul și masterul a fost realizat de echipa lui Geo Da Silva din România și Ucraina, prin indicațiile lui Sean Norvis.

Piesa a fost prezentată pentru prima oară mai multor case de discuri cu renume internațional de către Sean Norvis, la Amsterdam Dance Event, desfășurat în perioada 18-23 octombrie în Olanda. În urma discuților avute cu reprezentanții caselor de discuri internaționale, Norvis Music & Geo Da Silva Music au hotărât să lanseze în curând și varianta în limba italiană.

Sean a lansat recent mai multe remixuri pentru Faydee, Costi, Directia 5, Snoop Dogg si Eleni Foureira.

L-am întrebat pe Geo Da Silva de ce piesele lui Dan Spătaru și nu altele?
Artistul ne-a răspuns fără să stea pe gânduri: “Ori de câte ori e vorba să facem un party și să cântăm karaoke, de când mă știu, prietenii și familia mă pun întotdeauna să le cânt întâi Dan Spătaru “Drumurile Noastre” și “Strengarul”, apoi “CoCo Jambo” și orice altceva, dar întâi Dan Spătaru.”

Aceasta este o primă piesă care face parte dintr-o serie de single-uri și cover-uri semnate Geo Da Silva, precum „Bambolero” și „Gimme Sunshine”, alături de DJ Combo, care a obținut aprecierea dj-ilor polonezi imediat de la lansare, fiind deja locul 2 la televiziunile muzicale de profil din Polonia, inclusiv 4Fun Dance Tv.

De asemenea, Geo Da Silva continuă să ne bucure petrecerile, cu hiturile recente „Cassablanca”, cu Dj Magnum și Ennah și cuceritorul mondial „Disco Inferno”, lansat la Planeta Dance Music Spania /  „I’ll Do You Like  A Truck”, „Makosa” și  „I Love You Baby”, lansate la Cat Music România /  „Booma Yee” și „Morena”, lansate la Blanco Y Negro Spania – Smash Hit-uri certificate cu peste 200 de milioane de streamuri globale.

Geo Da Silva, DJ-ul care are rezidența la Resortul Wonderland Cluj -România în acest sezon, ne pregătește legendara petrecere de revelion, alături de 3 Sud Est.

Geo ne declară că pregătește totul în cel mai mic detaliu alături de marea echipă, Wonderland: djs, instrumentiști, dar și alături de fiul său Ștefan, care își va face debutul ca dj în noaptea de revelion sub numele artistic – DJ GYO GEE.

Petrecerea cea mai tare se pare că va fi declarată – petrecerea Retro Remix Party din dată de 01 ianuarie – în prima zi a anului 2023, unde muzică vedetă va fi cea a anilor ’80, ’90 și 2000 plus invitați cu nume mari din muzica românească.

Artistul ne-a mai declarat că pregătește Live Streaming la toate petrecerile, cu montaj și efecte live, ajutat fiind de bunul său prieten și colaborator din perioada pandemiei, George Buldy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here