Dan Spasov și Anastasya lansează single-ul și videoclipul „Baladă de rămas-bun”.

Cei doi tineri originari din Republica Moldova, Dan Spasov și Anastasya, lansează o piesă despre poveștile de dragoste ce se înfiripa la 17 ani-„Baladă de rămas-bun”.

” Baladă de rămas-bun este piesă în care eu și Anastasya am pus foarte mult suflet, ba chiar supradoza de sentimente. Fiecăruia i s-a întâmplat să simtă pe pielea lui, cel puțin o data, sentimentele pe care le transmite piesă. Suntem nespus de fericiți că noi doi, un puști și-o puștoaică de 17 ani din Chișinău, am avut norocul să ne facem mesajul auzit și în România. Mulțumim din toată inimă echipei Baladda Records care a fost alături de noi, ne-a primit cu brațele deschise și ne-a ajutat enorm! Mulțumim echipei Cât Music pentru susținere!”, declară Dan Spasov.

Ambii artiști au început carierile de la o vârstă fragedă, atât pe partea de compoziție și interpretare, cât și de studiu muzical. Prima lor colaborare, single-ul „Baladă de rămas-bun” este compus chiar de către cei doi artiști, care s-au cunoscut în cadrul unui eveniment muzical. Videoclipul este regizat de către Nick BK și a fost filmat pe parcursul a trei zile în Chișinău, în mai multe locații, printre care o pădure.

Atât Dan, cât și Anastasya sunt elevi în două licee din Chișinău, iar pe lângă orele de la școală, cei doi sunt implicați și în muzică, și au început compună melodii pe care urmează să le lanseze tot în această formulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here