Unul dintre cuplurile care au cucerit milioane de fani din lumea întreagă, Shailene Woodley și Theo James își reiau rolurile de succes din seria ,,Divergent” și revin pe marile ecrane din 11 martie, în cinematografele din toată țara, cu ,,Allegiant”.

Cea de-a treia parte a seriei „Divergent”, acțiunea „Allegiant” îi va provocă pe Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) să reziste într-o nouă lume, mult mai periculoasă decât tot ce știau pană acum.

,,Tris și Four au trecut prin foarte multe situații împreună, în care au luptat și au pierdut oameni la care țineau”, declară Theo James. ,,Sunt amândoi de aceeași părere, că trebuie să existe mereu ceva mai bun decât ceea ce li se oferă, iar scopul lor este acela de a descoperi de fiecare dată ceva nou. În plus, vor răspunsuri la întrebările esențiale, care stau la baza cărților și a filmelor din serie: Ce s-a întâmplat cu planetă și de ce?”, a subliniat actorul care îl interpretează pe Four.

În completarea declarațiilor partenerului său din film, Shailene Woodley a concluzionat că: ,,Respectul în forma lui cea mai pură și recunosterea proceselor pe care le traversează Tris și Four sunt elementele care definesc relația lor”.

După cutremurătoarea revelație din „Insurgent”, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi asteaptă, asta mai înseamnă să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenintă întreagă omenire. Pentru a supraviețui, Tris va luă decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, sacrificiul și iubirea.

Cea mai recentă ecranizare a francizei de succes ,,Divergent”, care are la bază best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth, va avea premieră în România pe 11 martie 2016, cu o săptămana înainte de lansarea oficială a filmului ,,Seria Divergent: Allegiant” în Statele Unite ale Americii. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here