Persoane celebre de la noi seamana foarte mult cu alte persoane celebre international

Chiar dacă sunt din alte țări și probabil nu se cunosc, există persoane în această lume care seamănă foarte mult. Am descoperit de curând faptul că 5 persoane celebre din România seamănă izbitor cu celebrități internaționale ca Ed O’ Neill, Winston Churchill, Max Leibermann, Kevin Page sau Orlando Bloom.

Fiecare dintre persoanele cunoscute în țara noastră sau cele din străinătate au realizări remarcabile însă cu toate astea parcă au frați gemeni în România. Diferențele de perioadă în care trăiesc sau au trăit pot să ajungă și la peste 100 de lei iar asta ne face să fim și mai tare suprinși.

Dacă unii dintre români ar putea să fie fericiți că seamănă cu persoane celebre internațional, o stare similară poate să existe și pentru sosiile lor de peste mări și țări.

Viorel Cataramă – Ed O’ Neill

catarama-bundy

Domnul Cataramă este un fost politician, om de afaceri în timp ce sosia sa, Ed O’ Neill, este celebru datorită rolului său din serialul Familia Bundy sau Modern Family.

Cristian Țopescu – Winston Churchill

churchill-topescu

Românul este un fost comentator sportiv, a cunoscut celebritatea la Postul Național de televiziune. Churchill fost prim-ministru al Angliei, om politic, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură (în 1953)

Viorel Lis – Max Leibermann

Lis-Liebermann

Domnul Lis este fost primar al Bucureștiului și celebru după încheierea mandatului de la primărie datorită apariției sale la emisiuni tv. Leibermann, fost pictor german de origine evreiască.

Mugur Mihăescu – Kevin Page

mihaescu-kevin-page

Mugur Mihăescu este unul din cei cei mai cunoscuți actori de comedie din România de după 1990. Acesta a cunoscut celebritatea datorită grupului umoristic Vacanța Mare. Kevin Page este un economist și fost funcționar public în guvernul canadian.

Nicolae Grigorescu – Orlando Bloom

nicolae-grigorescu-bloom

Grigorescu este un pictor devenit foarte celebru datorită picturilor sale Țărancă din Muscel, Car cu boi, Atacul de la Smârdan, Fata cu basmaua galbenă.  Bloom este cunoscut publicului internațional datorită rolului lui Legolas din trilogia Lord of the Rings

Care din persoanele prezentate mai sus consideri că seamănă cel mai mult?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here