Elena Gheorghe lanseaza piesa Antidot

Elena Gheorghe lansează cel mai recent single, “Antidot” și își surprinde fanii cu o nouă imagine, rebelă, senzuală, cu energie rock și cu un clip într-un decor de loft New York-ez, o poveste despre o dragoste la final, cu toată suferința, mixul de stări și intensitatea unui astfel de moment.

“Este un single care vorbește despre toate acele stări pe care le trăim atunci când înțelegem că e un drum fără viitor, atunci când o relație a fost complet consumată și simți că înnebunești pentru că nu găsești o soluție, un #antidot pentru toată durerea din suflet. A fost o gamă foarte nouă de trăiri la care am încercat să mă conectez, am cântat fiecare vers simțindu-i sensul până la capăt și a fost, dacă vreți, o experiență dramatică, că de cinema sau teatru”, declară Elena.

Pentru povestea vizuală, Elena a experimentat o nouă imagine, prințesa muzicii pop devenind un personaj foarte senzual, fashion, cu energie și emoție de star rock.

“Am simțit că filmul ‘Antidot’ este unul care spune o poveste cu un mesaj foarte puternic, foarte adânc, în care, din păcate, ne regăsim cu toții măcar o data în viață. E despre acel moment în care înțelegem că nu mai există drum de întoarcere, că trebuie să acceptăm un final, când simți cum treci de la o stare la altă, aproape cu ‘nebunie’ și că ai da orice pentru un #antidot pentru această suferința.
E acea zbatere care te consumă, te epuizează și pentru acest rol, probabil printre cele mai complexe din carieră mea, am simțit nevoia unei schimbări de imagine, a unei ‘maturizari’; am avut nevoie să mă simț foarte femeie, puternică, asumată, o luptătoare în față unui greu război: cu propriile emotii”, adaugă artistă.

Clipul piesei e realizat împreună cu aceeași echipă cu care Elena lucrează de 3 ani: “Am filmat o zi și o noapte, a fost o filmare grea, într-o hală industrială, la o temperatură de 0 grade. La un moment dat, din cauza efortului și frigului (eram îmbrăcată doar într-un body, sexy, e drept, dar deloc călduros :)), am făcut o contractura musculară și am avut nevoie de o pauză de o jumătate de oră că să fiu iar în formă.
Dar lumea a avut răbdare și înțelegere, mai ales că am fost că ‘în familie’. Am lucrat cu aceeași echipă care e alături de mine de ceva vreme: Antz, consultanții mei de imagine, regizorul Dan Petcan, Bogdan Filip-director de imagine, Tibi Hristu-scenograf, Andra Manea – make-up, Andreea Stancu – hairstyle și am purtat outfit-uri create de Agent Provocateur, Diva Charms și Cristina Savulescu“, a încheiat Elena.

Piesă “Antidot” este o nouă colaborare a artistei cu producătorul și compozitorul Laurențiu Duță și e produsă de CaT MUSIC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here