Cai putere, motoare turate, viteze de top şi o luptă acerbă pentru prima poziţie. Digi Sport a achiziţionat drepturile de difuzare şi va transmite, în direct,  următoarele două sezoane din cea mai cunoscută competiţie a sporturilor cu motor, Formula 1.

Spectacolul din Formula 1 începe, din 20 martie, la Digi Sport, cu Marele Premiu al Australiei. Urmează, pe 3 aprilie, cursa de pe circuitul din Bahrain şi apoi, pe 17 aprilie, Marele Premiu al Chinei. Digi Sport va transmite toate antrenamentele, calificările şi cursele.

La vârful clasamentului lupta se anunţă acerbă şi în acest nou sezon. Lewis Hamilton, campionul de anul trecut, este ameninţat în acest an de Nico Rosberg şi Sebastian Vettel, piloţii de pe poziţiile 2 şi 3 în 2015.

Odată cu achiziţionarea drepturilor TV pentru Formula 1, Digi Sport îşi îmbogăţeşte portofoliul de competiţii din sporturile cu motor şi le oferă telespectatorilor un conţinut complex de întreceri sportive pe două si patru roţi. Cele 4 canale de sport ale RCS & RDS transmit cursele de Moto GP, DTM, IndyCar şi Nascar.

Un nou sezon de Moto GP, cu Valentino Rossi, Marc Marquez şi Jorge Lorenzo, debutează tot în această lună la Digi Sport. Sezonul 2016 din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză va fi transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Sezonul 2016 al Moto GP debutează, pe 20 martie,  cu Marele Premiu al Qatar-ului.

Mai multe detalii despre program şi ultimele noutăţi din Formula 1 şi MotoGP pot fi accesate pe www.digisport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here