Cei doi artiști pregătesc publicului o mulțime de surprize în această perioadă, una dintre ele dezvăluind-o chiar azi: remixul piesei „Tracking Treasure Down”, ce aparține artiștilor internaționali Gabriel & Dresden.

Piesa originală a fost lansată în 2007 și a fost No.1 în America U.S. Hot Dance Club Play, iar în Europa piesa a fost susținută de Tiesto, Armîn Van Buuren, Ferry Corsten fiind semnată Armada Music.

După ce i-au întâlnit la conferința de la Amsterdam Dance Event 2015 ( ADE ), Sean Norvis & Geo Da Silva, din pasiune pentru piesa originală, au decis să lanseze o nouă variantă a piesei, cu un sound fresh, ce se potrivește perfect anului 2016.

Recent, Geo Da Silva & Sean Norvis au lansat piesa cu versuri în limba română, „Noaptea-i nebună”, la peste 7 ani de când Geo a lansat hiturile „Stai”, „Doar tu și eu”, „România dansează”.

Prezent în spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timișoara a surprins de multe ori și prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porțile entertainmentul european odată cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internațional. Recent, acesta a lansat single-ul și videoclipul „I Love You, Baby”.

Sean Norvis este un producător de deep-house, tech și balearic house, originar din Timișoara. A lansat numeroase proiecte și colaborări, dintre care menționam „Ibiza Feelings”, „Beautiful love” (feat. Seepryan & Justine Berg) și „The Way I Feel” (albumul de debut), pe care există trackuri în colaborare cu Geo Da Silvă, Irina Florea, Madelin Zero (vocalista ATB) și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here