„Cod Roșu la Londra” este practic continuarea lui „Cod Roșu la Casa Albă” și care ne prezintă personajele la câțiva ani după ce „Olympus has Fallen” s-a terminat.

În 2013 apărea pentru prima dată în cinematografele din întreaga lume „Olympus Has Fallen” sau „Cod Roșu la Casa Albă”, care s-a dovedit un real succes. Acum, la 3 ani distanță, epicentrul acțiunii se mută la Londra, Cod Roșu la Londra.

În continuare, agentul Serviciilor Secrete, Mike Banning, jucat de Gerard Butler, este omul potrivit la locul potrivit, care de data aceasta se comportă ca un adevărat patriot pe un teritoriu necunoscut, mai exact la Londra.

Cu toate că Mike dorea să își dea demisia din Serviciile Secrete pentru că soția sa peste câteva săptămâni năștea, acceptă o ultimă misiune și anume de a-l duce pe președintele SUA, Benjamin Asher, la înmormântarea prim-ministrului britanic care a murit în circumstanțe misterioase.

Încă de la bun început Mike a avut o presimțire și se pare că nici de data aceasta simțul nu l-a înșelat, căci totul a fost de fapt o înscenare. Înmormântarea a reprezentat un moment proprice pentru ca totul să se transforme într-un masacru, cu toate că aceasta trebuia să fie cel mai bine păzit eveniment, ținând cont că participau lideri ai statelor din toată lumea occidentală.

Nu vă spun nimic despre cum a reușit Mike să îl țină în viață pe președintele SUA și dacă și-a dat demisia după ce misiunea s-a încheiat, ci vă invit să mergeți să-l vedeți în cinematografe deoarece cele 100 de minute de acțiune vor trece pe nerăsuflate.

London Has Fallen poate fi vizionat în filmele din întreaga țară din 18 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here