Ține cont de aceste piese vestimentare și vei fi remarcată la locul de muncă.

Dacă mergi la birou trebuie să porți ceva deosebit, așadar include în ținuta ta piese speciale, forme unice sau cusături deosebite, astfel încât stilul tău să fie ușor remarcat și admirat de către șefi și colegi. Iată câteva piese pe care le poți incorpora fără probleme în ținută de birou:

  •  O rochie ce se potrivește perfect siluetei tale.

O croială pe corp poate face diferența, în special atunci când este vorba despre piesele de bază dintr-o garderobă. Există nenumărate noi oportunități interesante pentru a creea piese personalizate, precum un stil printat. Însă, dacă bugetul tău este mai limitat, găsește o piesă de calitate superioară în magazin și mergi la un croitor pentru a o modifica astfel încât să pară făcută special pentru ține.

  • Pantaloni evazați

Dacă pantalonii tăi de birou sunt în general drepți, este timpul să faci o schimbare. Întoarcerea pantalonilor evazați a fost șic, iar aceștia reprezintă un stil elegant care împinge limitele trendului actual prin aducerea acestora în trecut cu câteva decenii.

  • Pantofi cu toc cu design deosebit

Într-un loc de muncă cu ținută office obligatorie, unul dintre cele câteva lucruri cu care poți să te joci este selectarea pantofilor. Alege un model clasic într-o culoare îndrăzneață sau un model special și vei obține o ținută uimitoare.

  • Genți și accesorii care arată mai scump decât au fost în realitate

Vestea bună este că există câteva mii de opțiuni de calitate superioară cu un aspect mereu la modă și cu un preț destul de accesibil. O geantă simplă cu o structură solidă îți vor face colegele să te întrebe de unde ai achiziționat-o.

  • Cercei strălucitori

Chiar și un șef distant căruia nu îi păsa câtuși de puțin de stilul tău va fi forțat să observe nuanța uimitoare a unei perechi de cercei data viitoare când veți stă de vorba. Cerceii care atârnă pot intră pe teritoriul accesoriilor pentru petrecere, așadar rămâi la cei mici.

Ce alte piese vestimentare ne-ai mai putea recomanda?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here