Karma Leya D feat Kalif piesa noua

Leya D. și Kalif lansează single-ul și videoclipul „Karma”, o poveste despre resemnare, despre momentele în care gândești că „Ceea ce dai, aia primești”.

Piesa este compusă de către cei doi artiști și Alin Radu, cel care semnează și producția, iar videoclipul este regizat de „Călătorie Magică” și a fost filmat într-una dintre cele mai spectaculoase locații din România, Castelul Cantacuzino din Bușteni.

„Este o piesă de stare care ne face să ne gândim că uneori trebuie să calculăm ceea ce facem și ceea ce oferim pentru că, undeva, cândva, o să primim aceleași lucruri”, declară Leya D.

”Am decis să fac parte din acest proiect imediat ce am primit piesa și i-am dat play. Liniile pe care le-a compus Leya, partea ei de text și vocea ei m-au impresionat și inspirat, în același timp. Este o piesă care ne învață un lucru esențial și anume că în viață primești ceea ce oferi (KARMA). Fiecare dintre noi, atât eu, cât și Leya, am investit foarte multă muncă și sentimente în compoziția piesei”, declară Kalif.

Pentru Leya D., participantă a concursului TV X Factor, ediția 2014, piesa „Karma” este prima colaborare și o nouă piesă cu versuri în limbă română, că în cazul „1000 de motive”, single lansat în 2015. Kalif a colaborat în 2015 cu Roxanna și au lansat single-ul „Apel în așteptare”, cu peste 3,8 milioane de vizualizări pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here