BaByliss Paris - Homelight IPL epilatoare

BaByliss Paris prezintă prima gamă de epilatoare inteligente Homelight IPL ce folosește lumină intens pulsată și beneficiază de o aplicație cu rol de coaching personal care ajută utilizatorul să respecte intervalele corecte de întrebuințare ale epilatoarelor.

Homelight IPL permite până la 300.000 de impulsuri delicate de lumină și garantează o piele fină, fără niciun fir de păr, rapid, simplu și fără durere, totul în confortul casei utilizatorului.

Adaptând tehnologia utilizată în saloanele de specialitate, BaByliss Paris aduce epilarea cu lumină pulsată publicului larg folosind dispozitive fiabile, accesibile și ușor de folosit. Sesiunile de epilare pot avea loc în confortul acasei, în siguranță completă. IPL este cea mai performantă metodă de epilare ce va revoluționa viețile femeilor: rezultate de durată, piele catifelată și fără iritație chiar și pentru pielea cea mai sensibilă. Conform studiilor clinice cu Homelight, firele nedorite sunt eliminate cu disconfort minim, în 8 sedințe despart peste 90% de fire, iar pielea rămâne netedă și catifelată timp îndelungat.

Epilator BaByliss IPL Homelight G940E, 50 de programe – disponibil la eMAG

Aparatele BaByliss Paris sunt dotate cu accesorii de înaltă precizie, special concepute pentru zonele delicate precum, față și zona inghinală și nu au componente care să necesite înlocuire pe parcurs tratamentul.

Epilatoarele Homelight au becuri din cuarţ, un material durabil cu o structură cristalină care este foarte rezistentă la şocurile termomecanice ceea ce asigură o durată de viaţă lungă. Astfel, lampa de înaltă performanță permite până la 300.000 de flash-uri. Un program complet de epilare bazat pe „picioare + axile + inghinal” necesită între 5.000 şi 6.000 de impulsuri delicate de lumină ceea ce înseamnă ca aparatele Homelight permit până la 30 de programe complete.

Epilatoarele au acțiune eficientă pe cinci tipuri de piele prin reglarea intensitații luminii pulsate fiind potrivite pentru părul blond închis, șaten și negru. Homelight beneficiază de accesorii pentru aplicarea rapidă pe suprafețe mari de până la 3cm2.

În plus faţă de multiplele sale calităţi, gama de epilatoare Homelight oferă o experienţă inedită: coaching personalizat pe tot parcursul tratamentului prin intermediul aplicaţiei dezvoltată special pentru smartphone sau tabletă. Aplicaţia Homelight Connected vine în ajutorul utilizatorilor personalizând tratamentul încă de la prima sesiune. Aplicația detectează tipul de piele al utilizatorului și stabilește automat intensitatea și frecvența sedințelor de epilare pentru fiecare zonă în parte. Totodată, aplicația înregistrează sub forma unui jurnal fiecare sedință și organizează viitoarele sesiuni astfel încât programul să aiba eficiență maximă. Homelight Connected este disponibilă pe Google Play și App Store și necesită minim iOS7 sau Android 4.0.

„Suntem încantați să aducem consumatorilor din România o nouă gamă de produse BaByliss Paris. Epilatoarele inteligente Homelight IPL sunt soluția perfectă pentru cei care își doresc rezultate precum cele din saloanele de specialitate, chiar la ei acasă. Suntem siguri că aceste produse revoluționare ce beneficiază de tehnologii inovatoare vor deveni principala soluție pentru epilarea devinitivă”, a declarat Mircea Cristescu, Sales Manager SKIN Media.

Epilator BaByliss IPL Homelight G946E, Bluetooth inclus – Disponibil la eMAG

Brandul pune la dispoziția consumatorilor din România o gamă variată de epilatoare care asigură o piele fină timp îndelungat. Astfel, BaByliss Paris oferă patru modele: Homelight Connected IPL G946E, Homelight IPL G945E, Homelight Essential și Homelight Compact.

Modelul Homelight Connected IPL G946E dispune de o lampă de înaltă performanță pe bază de cuarț care permite 300.000 de impulsuri de lumină și 30 de programe complete. Aparatul poate fi utilizat pe majoritatea zonelor sensibile ale corpului precum, față, axilă și zona inghinală.

Homelight IPL G945E și Homelight Compact beneficiază de 200.000 de impulsuri de lumina și tot 30 de programe complete. Homelight Essential are o lampă de lungă durată ce permite 100.000 de impulsuri de lumină și 15 programe complete.

Epilatoarele IPL de la BaByliss Paris sunt soluția perfectă pentru o epilare accesibilă, ușoară și eficientă în confortul casei fiecăruia.

Epilator BaByliss IPL Homelight G945E – Disponibil la eMAG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here