Dacă vă gândiți că vă vom povesti despre tradițiile și obiceiurile pe care le au nunțile grecești, ei bine, poate veți fi un pic dezamăgiți, dar este de fapt vorba despre filmul „Nuntă a la grec”, partea a doua.

Dacă în primul filmul, „Nuntă a la grec”, făceam cunoștință cu Toula (Nia Vardalos) și cu viitorul ei soț Ian Muller (John Corbett) iar întreaga acțiune era creionată în jurul Toulei care trebuia să-şi convingă rudele că nu se va întâmpla nimic cu clanulul lor grecesc, iar strămoșul lor Alexandru Cel Mare nu va fi deloc dezamăgit dacă se va căsători cu Ian, un american convins, acum în centrul atenției sunt părinții ei.

În partea a doua a filmului „Nuntă a la grec”, pe care am văzut-o în avanpremieră, căsătoria celor doi, Toula și Ian, a ajuns la un nivel superior, aceștia având o fiică adolescentă.  În continuare Toula este la ordinele familiei sale iar unul dintre subiectele principale pe care „Nuntă a la Grec” îl creionează este: sentimentul de prizonier în propria ta familie, asta din prea multă dragoste.

În noul film este rândul părinților Toulei să fie în centrul atenției din cauza faptului că tatăl acesteia descoperă că actul de căsătorie este nesemnat și de aici se declanșează o întreagă aventură.

„Nuntă a la grec 2” este un film pentru întreaga familie care are suficiente momente amuzante cât să vă facă seara mai frumoasă.

Îl găsiți în cinematografele din întreaga țară din 1 aprilie!


 

P.S – dacă vă place muzica grecească, coloana sonoră este suuuuuuper! 🙂 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here