Dj Project feat Ela Rose Sevraj

După ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a trebuit să se retragă, după 4 ani, din colaborarea cu DJ Project, Gino Manzotti și DJ Maxx au fost nevoiți să-și caute o nouă solistă.

După ce au văzut și ascultat câteva zeci de aspirante, cei doi băieți, împreună cu managerul trupei, Emil Burloi, au decis că cel mai bine se potrivește Ela Rose, o tânără solistă cu succese muzicale notabile, nu doar în țara, ci și în străinătate.

Gino Manzotti: “Vedeti, longevitatea artistică îți aduce nu doar bucurii, ci și probleme. Uneori, solistele rămân însărcinate. La noi, s-a întâmplat tot timpul! Am ales-o pe Ela Rose nu pentru că o cunoșteam, ci pentru că ea ne-a arătat că poate să cânte cel mai bine piesele din repertoriul nostru. A trebuit să refuzăm multe alte fețe cu voci bune pentru simplul motiv că ele nu puțeau cântă așa cum ne dorim genul de muzică pe care noi îl facem. Pentru noi, este foarte important ca, de-a lungul timpului, publicul să nu simtă o foarte mare diferență în felul în care sună piesele noastre interpretate de o solistă sau alta”.

DJ Project și Ela Rose au cântat noul single SEVRAJ astăzi, 11 aprilie, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, prezentată chiar de către fosta solistă DJ Project, Adela Popescu. Cu această ocazie, Adela și-a luat “Bun rămas” de la colegii din trupă.

Ela Rose: “Sunt bucuroasă și onorată că DJ Project au avut încredere în mine și mi-au propus o colaborare atât de apropiată. Mă voi strădui din toată inimă să le arăt că nu s-au înșelat!”

Noul single, „Sevraj”, este compus de către Kazibo Music (Alex Pelin, Ovidiu Baciu) și Gino Manzotti.

DJ Project a împlinit la sfârșitul anului trecut 15 ani de activitate muzicală. 9 albume, 24 de single-uri și videoclipuri, poziții fruntașe în topurile muzicale, zeci de premii naționale și internaționale, mii de concerte în țara și străinătate, fac din DJ Project unul dintre cele mai solide și de succes proiecte din industria muzicală românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here