Electrolux lansează în Romania UltraSilencer™ ZEN,  cel mai silențios aspirator din lume.

În această primăvară, Electrolux lansează în România UltraSilencer™ ZEN, cel mai silențios aspirator din lume, cu rezultate excelente la fiecare aspirare. Produsul revoluționar UltraSilencer™ ZEN este atât de silențios încât atinge un nivel de zgomot de doar 58 de decibeli, comparativ cu zgomotul produs de o conversație obișnuită.

De mai bine de un deceniu, Electrolux este lider de piață în privință celor mai silențioase aspiratoare și, din dorință de a transformă sesiunea de curățenie într-una relaxanta, a gândit cel mai silențios aspirator-UltraSilencer™ ZEN.

Studiul privind silențiozitatea aspiratoarelor

Electroux a realizat un studiu în urmă căruia s-a constatat că 36% dintre respondenții care utilizează aspiratorul sunt deranjați de zgomotul produs de acesta în timpul curățeniei. Mai mult, 90% dintre consumatori au spus că și-ar dori că următorul lor aspirator să fie mai silențios decât cel pe care îl au acasă.

“Studiul nostru a arătat că nivelul de zgomot este un lucru pe care trebuie să îl schimbăm. Astfel, am dezvoltat o serie de îmbunătățiri care au dus la noul model de aspirator – UltraSilencer™ ZEN”, a spus Jessica Baschke, Product Line Manager Floorcare and Consumables & Accessories, Electrolux.

Cu un nivel de zgomot de doar 58 decibeli, UltraSilencer™ ZEN este cel mai silențios din lume datorită îmbunătățirilor de ordin tehnic realizate pentru mai multă liniște în timpul sesiunii de curățenie.

Îmbunătățiri la nivel tehnic

Sistemul Silent ZEN™ permite aspirarea fără a-i deranja pe cei din jur, datorită noilor straturi de izolare fonica, ce au rezultate silențioase în timpul curățeniei. UltraSilencer™ ZEN este dotat cu furtunul Silent AeroPro™, cu un interior neted care reduce zgomotul. Duză Silent ZEN™ a aspiratorului a fost îmbunătățită cu noi caneluri pentru reducerea zgomotului pe covor, iar periile aspiratorului sunt mai silențioase pe podelele dure.

Furtunul se conectează la un tub cu diametrul de 36 de mm, creând o zonă perfect închisă și blocând propagarea zgomotului. Fiecare tub al aspiratorului este ușor, realizat din aluminiu, cu o secțiune largă ce asigură un flux de aer optim, minimizând zgomotul în timpul aspirării. De asemenea, se remarcă îmbunătățiri și o reducere a sunetului motorului, datorită noului sistem de suspenii, a suportului pentru sacul de praf, dar și a noului suport de filtru.

Liniștit, agil, fresh

În ciudă silențiozității sale, noul UltraSilencer™ ZEN are calitățile unui aspirator premium. Sistemul Motion Control™ asigură manevrabilitate ușoară pe orice suprafața de aspirare, fie că deplasezi aspiratorul lin sau dinamic. Are greutate mică și, datorită periei AeroPro™ 3 în 1, este simplu de manevrat în jurul mobilelor și în zonă colțurilor. Cablul de 12 m permite aspirarea pe o rază mare a casei, fără a fi nevoie să schimbi prizele frecvent.

Aspirarea se va transformă într-o experiență relaxanta datorită plicurilor odorizante S-fresh®, care eliberează un miros plăcut în întreagă casă. Poți alege unul din parfumurile de pin, lămâie, trandafir, bambus, briza tropicală sau zahăr brun.

În România, aspiratorul UltraSilencer™ ZEN de la Electrolux este disponibil în variantă albastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here