IVANA lansează single-ul – ‘Wanna Be One”

Piesa se numește „Wanna Be One” și a fost compusă de Laila Samuelsen și Skinny Days și produsă de Marco & Seba, producătorii români care au compus și produs hituri cunoscute de milioane de oameni din România și din străinătate. Cele mai recente piese ale INNEI „BOP BOP”, „Diggy Down” și „Yalla” au fost compuse de băieți, dar și „I Did It, Mama” de la Alexandra Stan și „Dream About My Face” de la Antonia.

Anul trecut, Marco and Seba au avut 3 piese locul 1: INNA-„Diggy Down”, INNA-„BOP BOP”, Carla’s Dreams feat. Delia-„Cum Ne Noi”, colaborări cu Delia, Carla’s Dreams și Alina Eremia.

Videoclipul pentru „Wanna Be One” a fost filmat în Călimănești (Vâlcea) în regia lui Michael Mircea (DeTour).

Coregrafia pentru acest videoclip a fost făcută de Cristian Miron, dansatorul și coregraful INNEI.

Make-up artistul este Tania Cozma, hair stylist-ul este Cristina Petrache de la Beauty District, iar de styling s-au ocupat RD Styling.

Primul single al Ivanei se numește „Tomorrow” și a fost compus de artista cu Elena Vasile, iar de producție s-au ocupat tot Marco & Seba cu Sergiu Musteața și David Ciente (Lariss-„Dale Papi”).

IVANA (pe numele complet Ivana Farc) este cunoscută publicului din România în urmă participării la Vocea României, în echipa lui Tudor Chirilă.

Tânără artistă de doar 18 ani a impresionat publicul și juriul prin vocea aparte, cameleonică, prezența scenica energică, rezultat al sesiunilor de dans alături de fratele ei, coregraful și dansatorul Mădălin Farc. IVANA s-a mutat din Oradea în București la Colegiul Național “George Enescu”, unde își continuă studiile.

Pe când avea doar 5 ani, profesorul de canto al fratelui ei a auzit-o cântând și i-a sfătuit părinții să o aducă la cursuri deoarece are foarte mare potențial în muzică.

Însă muzică nu este singură ei pasiune, ci este foarte implicată și în dans.

A câștigat numeroase premii internaționale la concursurile de dans și a participat la Eurovision Junior în Kiev și la Românii au Talent ca parte a unei trupe. Își dorește să devină actriță pe viitor, iar genul ei preferat este musical-ul deoarece îi îmbină toate pasiunile: actoria, muzică și dansul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here