Delia lansează primul ei videoclip cu imagini dintr-un concert de la Sala Palatului.

Single-ul „Ce are ea” este compus de către Sandor Biro în studioul Famous Production și a fost interpretat pentru prima dată, în varianta finală, în cadrul concertelor sold out „Welcome to Deliria”, pe care artista le-a susținut pe 2 și 3 aprilie la Sala Palatului.

Momentul piesei „Ce are ea” a fost plin de magie, sensibilitate și efecte speciale, susținut de tehnologia de mapare creată de către o echipă de specialiști pentru concertele „Welcome to Deliria”.

Ce are ea este o piesa sensibila. De cand am cantat o parte din ea la radio, lumea s-a declarat indragostita pe viata de ea. Dupa lansarea noului meu album, Deliria, lumea canta cu mine vers cu vers in concerte. Nu cred ca am mai trait asta pana acum, sunt extrem de recunoscatoare si fericita de tot ce mi se intampla”, declara Delia.

Piesa „Ce are ea” este al treilea single extras de pe albumul „Deliria”, lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor „Welcome to Deliria”, după mega-hiturile „Gura ta” (feat Deepcentral) și „Da, mamă”. Pe materialul discografic cu numarul 4 al artistei se găsesc și colaborarile cu Taxi („Atât de trist”) și Carla’s Dreams („Cum ne noi”), dar și piese noi ca „1234 (Unde dragoste nu e)”, „Ce zodie ești?” (feat Marius Moga) sau „Cine m-a facut om mare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here