Captain America Civil War

Captain America, personajul prezentat de Marvel în 2011, ca prim Avenger (răzbunător), revine pe marile ecrane cu o nouă acțiune ce stă la baza dezbinării membrilor Avengers în filmul Civil War.

Începând cu data de 6 mai 2016, puteți viziona la cinema cel mai nou episod din seria Avengers, Captain America: Civil War, film distribuit de Forum Film România, de această dată cu super eroii Iron Man și Captain America împărțiți în două tabere.

Iron Man vs Captain America? Sună de parcă cei de la Marvel au dorit să vină cu un răspuns pentru SuperMan vs Batman, film lansat tot în 2016, însă nu, filmul are o acțiune diferită iar motivul pentru care cei doi răzbunători se împart în două tabere se datorează acțiunilor tot mai sângeroase și costisitoare pe care lumea trebuie să o îndure atunci când aceștia au grijă de populația globului.

Cei doi supereroi ajung la momentul în care se despart și formează două grupuri separate, datorită personalităților puternice dar și a statului american, stat ce stabilește ca supereroii să acționeze sub controlul statului pentru a minimaliza daunele tot mai importante realizate după fiecare luptă avută de supereroi.

Iron Man (Tony Stark) este cel care alege să rămână alături de lege și stat, în timp ce Captain America (Steve Rogers), nu împarte aceeași idee și nu se alătură lui Tony Stark. Supereroii duc o adevărată luptă după separare pentru că pericolele nu au întârziat să apară iar acum Captain America devine un personaj negativ în imaginea statului și a lui Tony Stark pentru că nu se supune indicațiilor stabilite de stat.

Cum arată Avengerii după despărțire

Din echipa lui Steve Rogers (Captain America) fac parte Winter Soldier, Hawkeye, Scarlett Witch, Falcon și Ant-Man în timp ce în tabara lui Iron Man (Tony Stark) există War Machine, Black Widdow, Vision, Black Panther și marea supriză Marvel, Spider-Man

Un alt element cheie în tensiunea dintre părți este dată de Winter Soldier, personajul jucat de românul Sebastian Stan.

M-am bucurat că în film văd faptul că sunt menționate România și Bucureștiul, în momentele în care Winter Soldier este pe marile ecrane. A fost un moment total suprinzător. Inițial am crezut că este vorba despre o inserare specială pentru România, dar nu. Chiar dacă imaginile din România sunt filmate în Germania, avem toate motivele să ne bucurăm de mențiune. Probabil un rol important în prezența României în filmul Captain America: Civil War se datorează celui mai celebru actor român de la Hollywood, Sebastian Stan.

Prefer să vă las să vizionați filmul și să nu vă povestesc toate detaliile pentru că este o producție Marvel pe care cu siguranță o să o apreciați. Nu trebuie să vă gândiți că este alternativa pentru SuperMan vs Batman, unde nu există umor, ci seriozitatea tronează.

La vizionarea filmului Captain America: Civil War o să vă bucurați din plin de multă acțiune, umor dar și efecte speciale ce merită să fie vizionate obligatoriu la IMAX.

Trailer Captain America: Civil War

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here