Filmul The Accountant este despre viata speciala a contabilului Christian Wolff jucat de Ben Affleck  si a numerelor sale cu care lucreaza in fiecare zi.

De ce am ales sa spun ca acest contabil are o viata speciala ?  Inca de la primele minute ale filmului veti fi sensibilizati si va veti da seama ca intreaga poveste a filmului este construita pe fapte reale, creionate in jurul copiilor care se nasc cu un autism sever. Este despre ei, despre acei copii care de foarte multe ori sunt marginalizati, carora nu foarte multi le mai dau o sansa la viata.

Este pentru noi, sa ne deschidem mai bine ochii si sa ne schimbam comportamentul fata de oamenii care au o reala problema de sanatate 🙂

Sunt o mare fana a filmelor de actiune, cu impuscaturi si toate celelalte ingrediente insa de data aceasta toate acele scene doar m-au sensibilizat.

Toata actiunea filmului este conturata in jurului contabilului care a reusit sa isi depaseasca reala problema cu care se confrunta inca din copilarie si sa se integreze in aceasta lume reala devenind contabilul unor organizații criminale din lume, stand mereu in umbra, fara prea multa viata sociala, doar el si cifrele lor periculoase.

La un moment dat, i se propune sa devina contabilul oficial al unei firme care producea roboti si sa descopere de ce exista o problema cu bilanturile; o problema de milioare de euro. Avand o experienta bogata in spate, acesta isi da seama exact de unde vine problema iar lucrurile incep sa o ia razna iar viata lui este pusa in pericol.

Mai multe nu va spun si va invit sa mergeti la film pentru a vedea si voi The Accoutant – cifre periculoase. Filmul ruleaza in cinematografele din intreaga tara fiind adus pe marile ecrane de către Freeman Entertainment.

The Accountant – Cifre periculoase este un film despre ei si pentru noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here