Coleto

Compania Coleto anunță un parteneriat important pentru piața din România cu retailerul online evoMAG. Colaborarea dintre cele două companii va facilita livrarea produselor comandate online prin punerea la dispoziția clienților rețelei a numeroase puncte de ridicare. Astfel, cumpărătorii sunt siguri că vor avea produsul când au nevoie, dar mai ales când le permite timpul, fără să depindă de livrarea la punct fix, prin curier.

Coleto este o rețea de puncte de livrare și ridicare a coletelor, prezentă de curând și pe piața din România. evoMAG este unul dintre cele mai importante magazine online, prezent pe piață din România de aproape 12 ani.

Colaborarea celor două companii s-a concretizat deja prin punerea la dispoziția clienților, pentru început, a șase puncte de livrare. Dintre acestea, patru au fost deschise în București și două în Craiova. Planurile de extindere însă presupun o rețea cât mai mare de oficii de livrare, răspândite pe întreg teritoriul României. Astfel, reprezentanții Coleto vor să asigure servicii de curierat într-un mod cât mai accesibil utilizatorului final.

Punctele de ridicare Coleto sunt dotate cu internet gratuit prin WiFi, terminale POS pentru plată rapidă a cumpărăturilor și funcționează după un program flexibil, astfel încât să se plieze pe nevoile clienților. Termenul de ridicare a unui colet este de șapte zile, timp în care fiecare client va fi sunat zilnic și informat în privința pachetului. Acest interval de timp este în mod special foarte util persoanelor care nu pot ridica coletele în ziua în care acestea sosesc. În cazurile în care e depășită perioada standard de șapte zile, va fi percepută o taxă.

Printre beneficiile pe care Coleto le oferă se numără și personalul calificat, dispus să împacheteze coletele, cabine de probă pentru cumpărăturile de haine online și servicii de retur pentru produsele care nu vor fi achiziționate. Colaborarea dintre Coleto și evoMAG începe din această lună, la timp înaintea cumpărăturilor de Valentine’s Day, iar retailerul estimează că va fi un flux ridicat de cumpărători care să aleagă livrarea prin Coleto. Punctele fixe de livrare sunt amplasate în zone ușor accesibile, precum străzi principale sau bulevarde, aproape de stații de metrou și parcări.

Serviciile Coleto se diferențieze pe piață prin calitate și atenția către client. Tocmai de aceea, parteneriatul cu evoMAG nu va fi resimțit în prețurile finale plătite de clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here