Lego Batman filmul 2017

În urmă cu două zile, pe 10 februarie 2017, a intrat în cinematografe comedia animată, Lego Batman filmul. Animația prezintă personajele din filmele cu Batman dar interpretate de personaje realizate din piese de LEGO.

După o pauză destul de lungă de la filme, saptamana aceasta am fost la vizionarea realizată de Freeman Entertainment, pentru presă, bloggeri, vloggeri și vedete a noului film de animație Lego Batman: Filmul

Am așteptat foarte curios această lansare pentru că nu am mai fost la animații cu LEGO iar știrile din care am aflat că avem vedete autohtone (Adrian Despot, Tudor Chirilă sau Loredana Groza sau Laura) ce dublează vocile personajelor, m-au făcut să îmi doresc și mai tare să aflu ce poveste va exista în filmul de animație.

Fiind prima experiență cu animațiile LEGO, am încercat să nu fiu foarte entuziasmat și să fiu echilibrat în așteptări.

Lego Batman: Filmul, este o ecranizare ideală pentru o ieșire cu copii la film sau dacă doriți să vă retrageți în sala de cinema pentru a vă deconecta de la lucrurile zilnice.

Batman, personajul interpretat de Bruce Wayne în această ecranizare are o sarcină specială, pe lângă criminalii din Gotham City de care trebuie să aibă grijă, are și o responsabilitate în plus, datorită băiețelului pe care alege sa îl adopte.

Din film nu lipsesc celebrele personaje ca Joker, în varianta de film dublată, Tudor Chirilă este vocea personajului, Robin (Dick Grayson, dublat de Adrian Despot), Barbarei Gordon (Loredana Groza) sau Harley Quinn (Laura Cosoi).

În momentul de față există două variante care rulează la cinema, varianta în engleză cu subtitrare și varianta în română. Cu siguranță o să apară întrebarea ce variantă să alegem? Eu vă recomand să alegeți varianta în limba română, dacă aveți copii mici sau care nu cunosc încă să citească. E mult mai comod și nu o să mai stați să explicați copilului ce scrie jos pe ecran. Nu este o regulă, evident că puteți merge la această variantă pentru a asculta vocile vedetelor mai sus menționate.

Am aflat de la Emil de curând faptul că în general cei mici iubesc personajele realiate din piese de LEGO. Deci dacă și copilul tău este fan LEGO, trebuie să îl duci la Lego Batman filmul. Fondurile familiei o să aibă ceva de suferit, dar așa e în viață, copiilor le acordăm ce îi face fericiți

Câteva concluzii despre animație

  • Glumele din film usunt potrivite pentru copii unele, unele puțin forțate și greu e înțeles
  • Animația 3D este foarte bună, chiar dacă este un film parcă făcut din GIF-uri
  • Conținutul poate să pară pueril dacă nu intri în poveste sau ai starea necesară să te întorci în copilărie și să te bucuri de lucrurile simple.
  • Personajul principal conturează în mintea privitorilor faptul că singur nu poti face totul și tot timpul e bine să ai o echipă, chiar și atunci când te lupți cu răufăcătorii.

Dacă ai văzut filmul sau urmează să îl vezi, te aștept mai jos, în secțiunea de comentarii cu concluzii după vizionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here