Televizor

 PRO TV și RCS & RDS au decis ca, începând din data de 8 martie 2016, postul MTV România să nu mai facă parte din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit și digital Digi TV.

Abonații Digi TV continua să beneficieze de o varietate de canale tematice de muzică pentru tineri, printre care KISS TV, H!T Music Channel, Music Channel, Utv, Utv HD și ZU TV.

În plus, abonații companiei la pachetul de servicii Digi Net și Digi TV au acces gratuit la tot conținutul disponibil prin intermediul platformei de divertisment Digi Online, unde pot urmări live-urile a peste 35 canale TV, precum muzică, filme, competiții sportive, documentare și emisiuni cu conținut variat, de calitate. Digi Online poate fi accesat atât de pe smartphone și tabletă, cât și de pe PC și laptop, utilizând orice browser. Conținutul platformei poate fi urmărit prin înregistrarea în platformă pe bază unui cont pe care utilizatorii îl pot crea în ContulmeuDigi.

Nu știm pentru moment care este motivul pentru care cele două companii au luat această decizie. MTV este unul din primele posturi TV muzicale ce a apărut în România, pe parcursul timpului, acesta a înregistrat audiențe mai slabe datorită apariției a noi posturi tv muzicale.
Urmăreai MTV?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here