directia 5 si nicoleta nuca au colaborat pentru melodia salut ce faci

 direcția 5 și Nicoleta Nucă întâmpină primăvară cu o frumoasă piesă de dragoste-„Salut! Ce faci?”
Cu doar 4 zile înainte de mega-concertul „Cel mai frumos cadou”, de la Sala Palatului, trupa direcția 5 ne surprinde cu cel mai recent single, o colaborare inedită cu Nicoleta Nucă.

Piesă „Salut! Ce faci?” este compusă de către Marian Ionescu, iar poezia este scrisă de către Florin Dumitrescu și este primul single al trupei lansat în 2016, dar și prima colaborare de anul acesta.

„Vă oferim unul dintre cele mai frumoase cadouri înainte de concertul pe care îl vom susține la Sala Palatului. O piesă în colaborare cu Nicoleta Nucă, o voce deosebită și o artistă care, cu siguranță, va cuceri suflete”, declară direcția 5.

„Sunt încântată să colaborez cu direcția 5, una dintre trupele cele mai mari din România, cu piese frumoase de dragoste care ne-au cucerit pe toți. M-am bucurat să primesc propunerea din partea lor! Așa că va oferim cu drag, acum în prag de primăvară, piesa Salut! Ce faci?”, declară Nicoleta Nucă.

Nicoleta va fi una dintre invitatele speciale ale trupei la concertul de pe 8 martie, ora 20:00, de la Sala Palatului. Alături de trupă, vor mai urca pe scenă Lidia Buble, cea alături de care direcția 5 a lansat single-ul și videoclipul „Forever love” și Alinka Prințesa Rock’N’Roll, colaboratoarea permanentă a trupei de aproape un an.

Muzica este cel mai frumos cadou, iar direcția 5 te așteaptă cu numeroase daruri: cântece noi sau piese cunoscute, în interpretări clasice sau variante reorchestrate, alături de invitați surpriză. Cei 6 membri te invită într-o călătorie fantastică pe tărâmul muzicii, în care te vei bucura, alături de persoana iubită, de cele mai frumoase declarații de dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here