Atomic Blonde

Senzuală şi letală în acelaşi timp, Charlize Theron se reinventează din nou şi surprinde cu un rol exploziv de blondă fatală în filmul de acţiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, în premieră pe marile ecrane din ţară, din 4 august.

Cucerită de scenariu, actriţa s-a dedicat proiectului în urmă cu cinci ani ca producător. După o performanţă remarcabilă în „Mad Max: Drumul Furiei”, Theron a fost hotărâtă să se autodepăşească şi să interpreteze rolul principal de super spioană cu sânge rece, gata de orice pentru a supravieţui. „Mi-a plăcut atmosfera ca în Vestul Sălbatic. Ai parte de o confruntare epică între cei mai buni spioni germani, americani, britanici şi francezi. Secretele, mita, şantajul şi violenţa erau la ordinea zilei pentru ei în vremea Războiului Rece.”, argumentează Charlize.

Având la bază romanul grafic „The Coldest City”, actriţa interpretează rolul unei letale asasine MI6, trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională.

Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îşi etalează toate atuurile de spion şi apelează în egală măsură la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă. Singură într-un oraş dominat de haos chiar înainte de căderea Zidului, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” a beneficiat de un eveniment de lansare dedicat, marţi seara, la Grand Cinema & More. Înainte de vizionarea filmului în avanpremieră, vedetele şi jurnaliştii s-au răcorit cu limonadă şi îngheţată artizanală. Artista Roton, Delia Rus, a preluat rolul de blondă atomică şi, alături de trupa sa, a încântat publicul din cinematograf cu cele mai cunoscute piese de pe coloana sonoră a filmului. Concertul live a inclus piese clasice ca: „Personal Jesus” – Depeche Mode, „Under Pressure” – David Bowie & Queen sau „99 Luftballons” – Nena.

Printre vedetele care s-au alăturat misiunii agentei marţi seara s-au numărat: Lora şi Ionuţ Ghenu, Adelina Pestriţu, Kamara şi Andrei de la Alb-Negru, Dan Cruceru şi Cristina Pocora, Daniel Niţoiu şi soţia lui, Marina Neagu.

Un cocktail savuros de acţiune pură, senzualitate dezarmantă şi ritm ameţitor, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” este regizat de David Leitch („John Wick”) şi are premiera în cinematografele din România, începând cu 4 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here