Bentley Flying Spur V8 black (2)
  • Stilul bine definit, cu accente închise la culoare, sărbătorește performanța dinamică a modelului Flying Spur V8 S
  • Versiunea Black Edition se recunoaște după farurile fumurii, accentele metalice închise la culoare, jantele cu design special și combinația cromatică unică de la interior
  • Motorul V8 S, de 4,0 litri, dezvoltă 528 CP și 680 Nm

Bentley Motors a prezentat noul Bentley Flying Spur V8 S Black Edition – alegerea ideală pentru clienții care își doresc o limuzină cu performanțe deosebite și cu o estetică mai dinamică.

Detaliile exterioare și interioare inedite au fost create de designerii mărcii britanice pentru a surprinde caracterul sportiv al limuzinei. Accentele metalice închise la culoare, farurile fumurii, ramele geamurilor și ale oglinzilor laterale în finisaj negru lucios și jantele cu design nou conferă o dimensiune mai dinamică și mai modernă limuzinei, care reflectă, la nivel estetic, puterea extraordinară a motorului V8 S.

La interior, clienții vor fi întâmpinați de o combinație cromatică unică, cu noi accente surprinzătoare, precum și de volanul Sport Plus, cu trei spițe și de furnirul Piano Black, incluse în versiunea de echipare standard.

Modificat pentru mai multă putere, motorul V8, de 4 litri, dezvoltă 528 CP și 680 Nm, propulsând limuzina Flying Spur la 100 km/h în 4,9 secunde, până la viteza maximă de 306 km/h. Această putere este livrată pe șosea prin sistemul cu tracțiune integrală, cu distribuție de putere față-spate 40:60, pentru o experiență de condus autentică și o călătorie sigură, în toate condițiile meteo și rutiere.

Un exterior cu accente întunecate și un design mai dinamic

Farurile și stopurile au o nuanță fumurie distinctă și rame în finisaj negru, în timp ce radiatorul și ramele geamurilor, capacele spălătoarelor de faruri și inserțiile de pe mânerele portierelor sunt în finisaj negru lucios.

De asemenea, jantele din aliaj ale noului Flying Spur V8 S Black Edition ies în evidență prin designul special creat pentru această ediție, având 21 de inci, un model elegant cu șapte spițe și un finisaj negru lucios, de contrast. Clienții au posibilitatea să opteze pentru etriere de frână vopsite negru sau roșu, pentru a completa look-ul sportiv al limuzinei.

Un interior sportiv de lux

La interior, predomină o singură nuanță, cu dungi din piele în culori îndrăznețe, de contrast, care ”înrămează” partea centrală a celor patru scaune, de la bază și până după tetiere. Aceeași culoare de accent se regăsește și pe banda contrastantă care ornează centrul plafonului.

Tot la interior, Flying Spur V8 S Black Edition etalează, de asemenea, furnirul Piano Black și un volan Sport Plus, cu trei spițe, în echiparea standard. Acesta se remarcă și prin tighelul de contrast, care completează farmecul sportiv al interiorului.

Desigur, la cerere, interiorul poate fi personalizat diferit, clienții având la dispoziție o gamă extinsă de culori și combinații cromatice pentru interior.

Mulliner Driving Specification

Dacă este comandat cu Mulliner Driving Specification, Flying Spur V8 S Black Edition vine cu scaunele și panourile interioare ale ușilor îmbrăcate în piele matlasată cu tighel în diamant și tigheluri de contrast, pentru un efect vizual mai modern.

La exterior, Mulliner Driving Specification oferă clienților posibilitatea de a alege, în plus, dintre două tipuri de jante de 21 de inci, cu cinci spițe, în negru lucios sau finisaj fumuriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here