Les Elephants Bizarres

Acum 6 ani, poate vi se parea bizar ca o trupa cu un nume frantuzesc, care canta de obicei in limba engleza, sa lanseaze prima melodie in limba romana. Dupa multi ani in care Les Elephants Bizarres si-a bucurat fanii cu piese in ambele limbi, engleza si romana, baietii incep romaneste maratonul ULive Session.

“Nu ma opri” se caracterizeaza prin optimism si libertate. Ca si videoclipul filmat in drumul lor spre Vama Veche si, evident, pe plaja, piesa este ca un imn al pozitivismului. Intr-o zi de iarna, daca inchizi ochii, te face sa te simti in vacanta si sa uiti de frigul de afara. Iti da, parca, starea de a pleca acum la mare si de-a sta pe plaja, fara nicio grija.

Les Elephants Bizarres aduce briza marii in cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania. Video-ul a fost filmat intr-una dintre cele mai cool locatii din Bucuresti, Qreator, iar din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five’s (sunet). Trupa Les Elephants Bizarres va continua seria surprizelor muzicale cu inca doua versiuni live, ce vor fi lansate pe canalul de YouTube al Universal Music Romania.

Les Elephants Bizarres este o trupa indie-electro cu peste 10 ani de activitate. Cu 3 albume la activ si numeroase single-uri, LESEB este una dintre cele mai indragite prezente din alternative-ul romanesc. De-a lungul timpului, baietii au deschis concertele unor artisti internationali, precum Maroon 5, James Blunt, Roxette, iar pieselor lor au fost difuzate pe radio. Les Elephants Bizarres este formata din Stefan Matei – vocal, Enver Mamut – guitar, Tudor Amarandei – synth si Alexandru Badea – drums.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here