Primăvară aduce din studiourile KAZIBO cea mai aşteptată colaborare muzicală a ultimilor 20 de ani. Cristi Minculescu şi Dan Bittman colaborează pentru prima dată pentru un nou single ce urmează să fie lansat, luni 7 martie.

’S-Aprindem Torţele’ este noul single compus şi produs KAZIBO Music şi aduce în prim-plan doi artişti emblemă ai industriei muzicale româneşti, artişti care au inspirat generaţii întregi prin vocea şi talentul lor.
“Sunt rare momentele când putem vorbi despre gigantism muzical dar nu ne putem gândi la o exprimare mai potrivită când vorbim despre cei mai influenţi artişti ai muzicii româneşti din ultimul secol. Şi nu o putem consideră nici lipsa de modestie pentru că simplă lor alăturare e cea mai importantă colaborare la care generaţia noastră a luat parte.

Cristi Minculescu şi Dan Bittman sunt titanii muzicii româneşti şi ne amintim că am avut doar două opţiuni când era vorba de un battle muzical, Iris vs Holograf. Colaborarea lor e mărturia clară că muzică nu are graniţe şi nu ar trebui îngrădită de diferenţe de opinie. Noi, Kazibo Music, suntem cei mai mari fani Cristi Minculescu şi Dan Bittman – Iris şi Holograf iar lupta noastră e doar alături de ei pentru muzică de calitate.” au delcarat Ovidiu Baciu şi Alex Pelin.
Dacă Dan Bittman nu se află la prima colaborare cu băieţii de la KAZIBO, ei colaborând şi pentru super-hit-ul ‘Şi îngerii au demonii lor’, Cristi Minculescu se află la prima colaborare şi declara: ‘Băieţii de la KAZIBO Music, Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, pe care i-am întâlnit cu un an în urmă, la fel de creativi şi plini de energie cum voi îi ştiţi deja.

M-au molipsit cu entuziasmul lor de la prima sesiune în studio, când am înţeles că, în ciuda vârstei lor, simt şi respectă muzică pop-rock cu aceeaşi intensitate că şi mine. Acest detaliu m-a convins că “vorbim aceeaşi limbă” şi n-am mai stat pe gânduri!’
Dan Bittman colaborează de doi ani cu Ovidiu Baciu şi Alex Pelin, iar relaţia lor profesională a evoluat şi împreună au adus muzică rock în atenţia tuturor radio-urilor. “Al doilea an, a două colaborare cu Kazibo Music şi sper, al doilea succes după Şi Îngerii au Demonii Lor.

Inedită este colaborarea cu Cristi Minculescu, pentru că în 35 de ani de când ne cunoaştem nu am mai cântat niciodată împreună.
Pentru mine piesă S-Aprindem Torţele a fost dragoste la prima vedere…audiţie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here