Luni, 7 martie, în centrul Bucureștiului, a avut loc dechiderea celui mai mare restaurant asiatic din capitală. Evenimentul a fost unul cu fast, căci i-au călcat pragul, pe covorul roșu, așa cum le stă bine celebrităților, Aexandra Sran și iubitul, Cristina Cioran și partenerul ei, Crina Matei, Adina de la Heaven, Sonny Flame cu soția, Liviu Teodorescu, Adda și Robert Toma, Boier Bibesccu cu copilul de nici un an și multe alte vedete, bloggeri, ziariști.

Locul este unul destul de spațios, căci se întinde pe trei etaje. La subsol este loc de joacă IMG_2223pentru copiii pe care părinții îi pot lăsa să se joace în voie. Aceștia au la îndemână un mini parc în care se pot juca în voie sub supraveghere. La parter sunt canapele unde poți mânca în voie, barul de la intrare și bufetul de unde poți mânca ce-ți poftește inimă pentru că sunt nenumărate feluri de mâncăruri, de la salate, la viețuitoare marine pe care bucătari iscutiti ți le pot găti pe loc chiar în fața ta. Prăjituri de mai multe feluri (cea cu banane merită încercată) dar și înghețată de mai multe sortimente, tarte de mai multe feluri și lista poate continuă.

alexandra stan si iubitul La etajul 1 există spațiu pentru concerte, iar la deschidere de luni a cântat Vizi Imre, fost concurent la Vocea României. Tot aici este și un separeu, dacă dorești să te retragi, unde sunt canapele și o masă rotundă unde se pot ține ședințe. De remarcat picturile de pe pereți, dar și un loc unde îți poți face fotografii care se transformă în magneți și care pot fi imediat puse pe rețelele de socializare. Cu siguranță că în câteva ore noi nu am descoperit chiar totul, însă vom mai merge pentru că membrii localului au dat dovadă de o ospitalitate ieșită din comun!

Invitații de luni seară au avut parte de un show extraordiar, cu dansuri și muzică bună, dar mai ales invitați de soi. Pentru că Aexandra Stan și a scos în lume iubitul, pe Bogdan, Boier Bibescu a venit cu fiul lui iar Sonny Flame și-a scos soția în lume. Ei și alte vedete au degustat produsele pe care vi le recomandăm și noi. Adresa este Calea Vitan nr 11, pe locul fostei piețe Vitan. Programul este între 10 și 24, sunt prețuri speciale de deschidere așa că puteți merge oricând poate vă veți întâlni cu vreo vedetă care preferă mâncarea chinezească sau nu numai, având în vedere că sunt multe sortimente. interior restaurantspatiu de joaca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here