Captain America Civil War film nou

Captain America este un produs de succes marca Marvel Studios, personaj ce reușește la fiecare nou film să producă încasări considerabile pentru studio-ul american. În 2016, Captain America revine alături de nou intratul în familia Marvel, SpiderMan.

Nu a mai rămas foarte mult până în luna mai atunci când Marvel va lansa și în România noul film Captain America: Civil War. Anul acesta avem parte de o supriză, s-a vorbit mult despre mutarea SpiderMan de la Sony la Marvel, însă acesta începe să își facă prezența alături de cei mai importanti super eroi Marvel.

Putem considera noul film cu Captain America un nou film Avengers dar cu mai puțini super eroi și împărțiți în două tabere.

Iron Man, Captain America, SpiderMan într-un film sună chiar bine!

Povestea noului film este creată în jurul protejării umanității. O lege valabilă internațional pune ceva probleme supereroilor și îi împarte pe aceștia în două tabere, cei care acceptă desconspirarea spre autorități și cei care nu acceptă.

Capitanul America nu susține această lege și susține că aceasta limitează libertățile individuale în timp ce Iron Man (Tony Stark) o susține și astfel începe un duel între cei doi.

Nu știm dacă această ideea de film vine în urma filmului Batman vs Superman, însă cu siguranță o să fie un film interesant pentru că este primul film în care noul cooptat în familia Marvel, SpiderMan își face apariția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here