Cine nu l-a iubit pe simpaticul Chander Bing din “Friends”? Au trecut 12 de ani de la terminarea filmărilor şi fiecare actor din serial şi-a văzut de proiectele sale. Însă niciunul dintre aceştia pare să nu se fi schimbat atât de mult cum a făcut-o Matthew Perry de atunci.

După 236 de episoade în serialul “Friends” – “Prietenii tăi”, Perry şi-a continuat cariera cu roluri episodice sau principale în producţii care însă nu au avut aşa mare succes a public. S-a spus că ar avea probleme de sănătate sau că ar lua droguri, cert este că arată schimbat şi îmbătrânit. Un look total schimbat are în “The Odd Couple”, unde îl interpretează pe Oscar Madison şi îl are partener pe Thomas Lenon. Actorul este vizibil schimbat şi nu mai este cel de odinioară. Norocul fanilor este că nu şi-a pierdut simţul umoului şi că este la fel de simpatic. S-a spus că ar fi singurul dintre actori care ar fi prea ocupat că să revină pe platourile de filmare pentru un film “Prietenii tăi”!

Matthew Perry

Ce nu ştiţi despre Matthew Perry?

Matthew Langford Perry s-a născut pe 19 august 1969 în Williamstown, Massachusetts. Mama să se numeşte Suzanne Jane Louise Morrison este jurnaslista canadiană şi fosta secretara de presă a prim-ministrului Canadei Pierre Trudeau. Tatăl sau, John Bennett Perry e actor american şi fost model. Matthew Perry deţine cetăţenie dublă (americană şi canadiană). Părinţii săi au divorţat înainte că el să împlinească un an, iar mama sa s-a căsătorit cu Keith Morrison, jurnalist. În timpul copilăriei, Perry a arătat real interes pentru tenis şi a devenit un jucător apreciat pentru liga juniorilor. Perry a dezvoltat o dependenţă de alcool, dar pentru a o diminua, a devenit dependent de pastile Vicodin. A început întâi prin a lua medicamente prescrise de medic după un accident de ski în 1997 şi s-a internat la Hazelden. În 2000 a fost spitalizat pentru pancreatită, rezultată din urmă dependenţelor sale. În timpul acelei veri, a slăbit 10 kg, apărând pe ecrane cu mult mai slab în cel de-al 7-lea sezon al serialului „Friends”, într-o scenă continuată de la sfârşitul seriei a 6-a. În timpul filmărilor pentru „Serving Sară”, Perry a fost internat la dezintoxicare. Ultimele 13 zile de filmare au fost amânate pentru întoarcerea lui. Orarul filmărilor pentru serialul „Friends” a fost modificat pentru că scenele cu Chandler (personajul interpretat de Matthew Perry) să fie filmate la sfârşit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here