Taxi a colaborat cu Delia pentru o noua piesa

„Cele două cuvinte”, „Stelele care cad”, „Ești iubibilă” și „Pe aripi de vânt”, „Da, mamă”, „Gură ta” sunt piese care, cu siguranță, au fost fredonate de foarte multă lume. Ce se întâmplă când doi artiști nonconformiști și cu milioane de vizualizări pe YouTube colaborează? Apare piesă „Atât de trist”, primul featuring Taxi și Delia.

„Delia este o artistă de excepție și suntem foarte onorați de această colaborare. O să sune ciudat, dar suntem foarte bucuroși că a acceptat să fie ‘atât de tristă’ alături de noi”, declară Dan Teodorescu.

„Atât de trist este o piesă atât de frumoasă! Când am auzit-o prima oară în versiunea demo, am rămas puțin blocată, nu am reușit să mă exprim imediat-atât de mult m-a marcat. Am așteptat cu nerăbdare să vadă lumina YouTube-ului, să ajungă mai repede la oameni, pentru că sunt convinsă că o să-i atragă în poveste și că se vor atașa de ea încă de la prima audiție. Atât de mult îmi place și cum a ieșit clipul, mi se pare că transmite exact mesajul piesei. Este un clip sensibil și special! Dan e o minunăție de om și atât de tare mă bucur de această colaborare!”, declară Delia.

O baladă emoționantă, cu un mesaj desprins din poveștile cotidiene, cu un El și o Ea și un dialog sincer și profund, piesă „Atât de trist” este compusă de către Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. O poezie vizuală, în alb și negru, cu accente romantice, melancolice și metaforice, videoclipul este regizat de către ironic.

La începutul anului, Delia a lansat single-ul „Gură ta”, în colaborare cu Deepcentral, care are în prezent peste 14 milioane de vizualizări și ocupă primele poziții în topurile muzicale. Piesa „Atât de trist” este lansată cu 17 zile înainte de „Welcome to Deliria”, mega-concertul pe care artistă îl va susține pe 2 și 3 aprilie 2016 la Sala Palatului.

De la participarea din anul 2000 de la Eurovision cu piesă ‘Luna’ și până în prezent, în cei 17 ani de activitate muzicală, pe care îi aniversează chiar luna aceasta, trupă Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri, mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viață socială și politică („Stradă mea cu-n singur bec”, „Criogenia salvează Romania”), fie că este vorba despre dragoste („Jumătatea mea”, „Mi-e dor și doare”), iar abordarea Taxi este întotdeauna originală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here