Cu siguranță l-ai auzit în 2015 cu hitul „Bailando”, alături de DJ Sava. Acum este momentul ca Hevito să lanseze o nouă piesă cu versuri în limbă spaniolă-„Ahora”

“Ahora înseamnă „Acum”, așa că mesajul piesei este pozitiv, să trăiești viață acum, să trăiești clipă, să nu te hrănești cu amintiri, să nu te uiți înapoi, să trăiești în prezent, nu în trecut. E o piesă de stare și îndeamnă la distracție!”, spune Hevito.

O coproducție Cât Music și Sprint Music, single-ul „Ahora” este compus de către Mr Vik, alături de Alex Serbu, versurile sunt scrise de către Hevito, artist originar din Republica Dominicană, iar videoclipul este regizat de către Simion R. Ștefan.

“Piesa este compusă de către mine, versurile îi aparțin lui Hevito, este lucrată în colaborare cu Alex Serbu care a făcut chitară returnela. La piesă a lucrat și Tamy, cu voci adiționale, care au adus un plus melodiei, la partea de sfârșit. ‘Ahora’ este o piesă care se potrivește stilului muzical al lui Hevito”, spune Mr Vik.

Versurile în limbă spaniolă și ritmurile latino au devenit o semnătura pentru Hevito. Exoticul artist a lansat numeroase piese, cum ar fi „Bailando”, alături de DJ Sava, „Negra Linda”, feat Gipsy Casual & Ralflo, „Quemala”, „Latin Heart”, alături de Ale Blake.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here