Alexandra Stan Rusia

Cu hituri difuzate în întreagă lume, nu e de mirare faptul că Alexandra Stan a fost prima alegere a organizatorilor evenimentului aniversar “Europa Plus TV – 5 ani de emisie” din Rusia.

Postul muzical de televiziune Europa Plus a aniversat cu fast cei 5 ani de emisie, weekendul trecut, cu o serie de concerte susținute la grandioasă locație “Izvestia Hall”, Moscova, unde Alexandra Stan a fost special guest, dar și singurul artist internațional prezent la eveniment.

Chiar dacă are acces la ținute vestimentare ale unor designeri celebri, Alexandra Stan este renumită pentru faptul că alege mereu haine semnate de designeri români, îmbrăcând astfel la evenimentul din Rusia două outfit-uri, cel de pe covorul roșu fiind semnat de Arsene Lucian Alexandru, iar cel de pe scenă, de Ioana Ciolacu.

Cum Alexandra Stan a început primăvară cu o promovare intensă în Japonia a noului album “Alesta”, frumoasă cântăreață continuă să ducă mesajul ei optimist în întreagă lume prin concertele susținute în diferite țări. Pe 22 aprilie, artistă va ajunge și la fanii ei din Egipt, unde va cântă la festivalul “Back to life”.

În această perioadă, Alexandra Stan ocupă un loc în top 10, cele mai difuzate melodii în România cu piesa „I did it, Mama!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here