Masca cu Bicarbonat de sodiu solutia pentru cosuri, acnee sau cearcane

Bicarbonat de sodiu, sigur ai auzit de el dar nu te-ai gândit ce lucruri bune poate să realizeze! Pe lângă utilizarea cea mai populară, cea de reducere a acidității în stomac, poate să fie folosit de doamne și domnișoare pentru diverse probleme cu care aceastea să întâlnesc aproape tot timpul. 

Doamnelor, știm cât de important este look-ul pentru dumneavoastră și cât de mulți bani câștigă producătorii fondurilor de ten.
Bicarbonatul de sodiu, poate să fie cea mai simplă și ieftină soluție pentru înlăturarea cearcănelor inestetice pe care majoritatea dintre dumneavoastră le au și doresc să scape rapid de ele.

Petele sunt și ele un alt aspect de care puteți să uitați datorită acestui compus chimic anorganic.

Vrei o mască diferită? Au la eMAG și este la promoție!

Sunteți încă la pubertate iar coșurile vă dau și ele bătăi de cap? Soluția este extrem de simplă.

Urmăriți cum puteți să realizați acasă extrem de simplu, masca cu bicarbonat de sodiu:

Bicarbonat de sodiu – 5 alte utilizări

  1.  Revigorarea bureților de bucătărie
    La un moment dat, bureții de vase devin urât mirositori iar culoarea lor se schimbă. Dacă vrei să schimbi aceste două aspecte, trebuie să pui bureții într-o soluție concentrată de bicarbonat de sodiu. Folosește 1 litru de apă caldă și 4 linguri de bicarbonat de sodiu.
  2.  Curățarea cuptorului cu microunde
    Cuptorul cu microunde este tare util dar la fel de bun cum este se și murdărește. Utilizarea unui burete de vase sau a unei lavete pe care pui bicarbonat de sodiu și apă pentru umezire, poate să te scape de mirosurile urâte și de petele produse de produsele pe care le-ai încălzit. La final, ai grijă să clătești bine cu apă.
  3.  Lustruirea tacâmurilor sau a tăvilor de argint.
    Realizează o pastă din 3 părți de bicarbonat la 1 parte de apă. Utilizează o cârpă curată sau un burete cu care o să fie nevoie să freci bine produsele din argint. După ce ai terminat, clătește bine cu apă și usucă produsele. Acestea vor avea un lustru mult mai plăcut.
  4. Curață urmele de cafea și ceai
    Urmele de ceai și cafea sunt inestetice și de multe ori se iau greu. Cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, poți să le înlături ușor. Soluția se realizează astfel, folosești 1/4 cană de bicarbonat se sodiu la 1 litru de apă caldă. Dacă petele persistă, lasă la lânmuiat în soluția realizată produsul pe care dorești să îl cureți.
  5.  Podele mai curate Murdăria și mizeria îți dau bătăi de cap? Poți să scapi de acestea cu o jumătate de cană de bicarbonat pe care o pui într-o găleată cu apă caldă. Utilizează mopul și apoi clătește bine. Podeaua ta o să lucească apoi.

Vrei o mască diferită? Au la eMAG și este la promoție!

Care utilizare crezi că este cea mai utilă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here