Fist fight hai sa ne batem 2017

Hai să ne batem – Fist Fight Comedie este fix genul acela de film pe care trebuie să îl vezi după o zi lungă și obositoare la job pentru o stare de bine molipsitoare. În rolurile principale avem doi actori grei ai ai comediei, Ice Cube și Charlie Day. Cei doi actori dau viață personajelor Ron Strickland și Andy Campbell doi profesori aflați în ultima zi de școală înaintea vacanței de vară.

Fericire, cu siguranță primul gând pe care îl ai în gând atunci când te gândești la ultima zi de școală. Filmul Hai să ne batem – Fist Fight prezintă ultima zi de scoală trăită de elevi alături de cei mai vizibli profesori din școală, proful de istorie și cel de limba engleză.

Până ajungem să cunoaștem pe scurt povestea, pentru a nu vă strica experiența de vizionare a filmului, vă propun să cunoaștem personajele principale.

Andy Campbell (Charlie Day) este proful timd de limbă engleză, proful de care toți elevii fac mișto, mai ales pentru că pot profita de ultima zi de școală, o zi atât de specială. Ron Strickland (Ice Cube) este fix opusul lui Andy Campbell, proful cu care nu te joci, proful pe care nu dorești să îl superi.

Pe lângă ultima zi de școală, motiv general de sărbătoare, profesorii au la rândul lor un eveniment, unul mai puțin plăcut. În școală se fac concedieri masive iar Andy Campbell și Ron Strickland, ajung la directorul școlii după ce în clasa lui Ron se produce un adevărat război în urma unei farse. Unul dintre elevii lui Ron, îi face acestuia o glumă proastă. De fiecare dată când înceacă să dea play o casetă (da, nu aveau DVD sau un player din secolul acesta) unul dintre elevi după câteva secunde îi oprește anticul aparat video.

Andy Campbell se oferă să își ajute colegul și să vadă care este problema cu aparatul video, moment în care află faptul că al său coleg este victima unei farse. Proful cel rău, Ron Strickland nu reacționează foarte pozitiv și practic distruge sala de curs în care se vizionau înregistrăile video pentru clasa de istorie.

După momentul cu distrugeri, Ron și Andy Campbell ajung în biroul directorului și într-o primă fază se acoperă unul pe celălat, până în momentul în care cel care directorul îi pune pe cei doi să spună cine a produs pagubele, altfel este concediat. Andy având soția gravidă și un copil mic, alege să spună adevărul iar Ron este concediat.

Concedierea și lipsa de susținere a lui Andy Campbell îi aduce personajului o adevarată luptă după ore promisă de Ron.

Fiind ultima zi de școală și motiv de distracție pentru elevi, această veste se viralizează și devine un adevarat spectacol.

Pentru că aveți în mare parte aveți câteva idei despre ce se întâmplă în film și nu doresc să vă stric vizionarea, vă invit să vizionați Hai să ne batem – Fist Fight la cinema pentru a afla cum a fost lupta celor doi profesori din ultima zi de școală. Vă garantez, după film maxilarul vostru o să fie cam obosit în urma râsului pe bandă rulantă.

Filmul este fix genul ăla de comedie pe care îl vezi de 10 ori și nu te plictisești de el pentru că are glume bune și te ține în priză.

Filmul rulează din 24 februarie 2017, la cinema.

Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here