Publicul din România a ales acţiunea la cote maxime în acest weekend, când a propulsat filmul ,,John Wick 2” la rangul de lider incontestabil al box office-ului românesc, cu încasări de 1.322.476 lei şi un număr de 65.467 spectatori.

Odată cu revenirea lui Keanu Reeves pe marile ecrane, ,,John Wick 2” şi-a propus să-şi cucerească audienţa şi cu introducerea unui nou element: o societate secretă de asasini care datează de câteva secole şi care e guvernată de un cod al cruzimii fără limite.

În cea de-a doua parte a filmului din 2014, legendarul asasin John Wick (Keanu Reeves) este forţat să revină în linia întâi alături de un partener mai vechi pentru a opri manevrele odioase ale unei organizaţii internaţionale de asasini fără onoare.

Jurământul de a-şi ajuta colegul de breaslă îl duce pe John la Roma unde se va confrunta cu cei mai periculoşi criminali din lume.

Filmul ,,John Wick 2” este regizat de Chad Stahelski (John Wick), după un scenariu de Derek Kolstad (,,John Wick”, ,,The Following), în timp ce distribuţia îi aduce în rolurile principale alături de Keanu Reeves pe: Common (,Selma”, ,,Run All Night”), Laurence Fishburne (,,The Matrix”) şi Ruby Rose (,,Orange is the new black”).

Distribuit de Freeman Entertainment, acţiunea a ajuns în premieră pe marile ecrane din ţară pe 17 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here