gene lungi naturale

Tu știi ce trebuie să faci ca să ai gene mai lungi?

Am văzut tot mai multe doamne și domnișoare care se plâng că au fie gene prea scurte, fie gene prea rare și care în loc să se gândească ce remedii naturale să aplice pentru ca acestea să se îndesească și să devină mai lungi, ele aleg cea mai simplă metodă, destul de costisitoare – aplicarea de gene false.

Într-adevăr, se văd foarte frumos și cât se poate de natural, însă după ce nu îți mai pui, ce te faci?

Se spune ca frumusetea ochiului este evidentiata de gene lungi si frumoase, care atrag atentia asupra lui. Nu exista nicio indoiala ca cele mai multe femei isi doresc sa aiba gene lungi si puternice. De aceea, au fost realizate o sumedenie de moduri artificiale, de la mascara si pana la genele false si indraznete, pentru a le ajuta pe femei sa aiba gene de invidiat si sa isi puna in evidenta ochii superbi.
Insa, daca doriti sa obtineti acelasi efect ca atunci cand folositi mascara, doar ca intr-un mod natural si sanatos, iata ce trebuie sa faceti:

  • Pentru gene sănătoase, mâncați cât mai sănătos!

Cheia pentru un par puternic si o piele sanatoasa este un regim alimentar corespunzator. Lucru valabil si in cazul genelor. Alcatuite din cheratina (un tip de proteina care intra in structura parului, epidermei, unghiilor, etc), genele pot creste mai groase si mai lungi, daca consumam alimente ce contin proteine.

  •  Uleiul de măsline

Unul dintre cele mai simple sfaturi despre cum sa aveti gene lungi este folosirea uleiului de masline – un produs care nu lipseste din bucatarie! Pentru a proteja si a hrani genele, aplicati putin ulei cu peria de la o mascara curata in fiecare seara si lasati sa actioneze peste noapte. Dimineata spalati ochii si zona ochilor. Pentru acelasi efect, puteti sa aplicati ulei de masline chiar si pe sprancene.

  • Vitamina E

Creati-va propriul ser cu Vitamina E pentru gene puternice si sanatoase: amestecati o lingura de ulei de migdale dulci si o lingura de ulei de masline, adaugati o capsula de vitamina E lichida si turnati amestecul intr-un recipient, pentru ca veti folosi solutia de mai multe ori. Apoi amestecati si aplicati serul pe linia genelor. Faceti acest tratament timp de cateva saptamani, inainte de a merge la culcare si veti vedea minunata diferenta, genele vor fi sanatoase si mai puternice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here